Viron kielen sivutoiminen opettaja - Riihimäen kaupunki

Riihimäen kaupungin Peltosaaren kouluun haetaan eestin kielen sivutoimista tuntiopettajaa ajalle 10.8.2020 - 5.6.2021. Opetukseen osallistuu useista riihimäkeläisistä kouluista oppilaita vuosiluokilta 0-9. Ryhmä perustetaan, mikäli opetukseen ilmoittautuu vähintään viisi oppilasta.

Oppilaita koulussa on noin 220. Koulussa on yleisopetuksen luokkien lisäksi kehitysvammaisten opetusta, valmistavan opetuksen luokka ja esiopetusryhmiä. Luokissa on älytaulut ja koulussa on käytössä kannettavia tietokoneita ja tablet-laitteita.

Hakijalla tulee olla opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Hakemukseen pyydetään liittämään kelpoisuutta osoittavat todistukset. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme myös muut hakijat.

Valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on neljä kuukautta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuustodistus ja ansioluettelo. Hakuaika päättyy 5.6.2020 klo 14.00.

Tutustu työnantajaan

Rehtori Pasi Jalonen puh 040 330 4520 sp pasi.jalonen(at)riihimaki.fi. Osoite Kalevankatu 5-11, 11100 Riihimäki.

Riihimäen kaupunki, Peltosaaren koulu
Osoite: Kalevankatu 5-11, 11100 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Riihimäki on ihmisenkokoinen kaupunki, jossa kaikki on kävelymatkan päässä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.