Skip to main content
test
Viulunsoiton opettajan virka - Raaseporin kaupunki

Raaseporin Kulttuuriopiston musiikkiopisto on Raaseporin kaupungin ylläpitämä musiikkiopisto, joka toimii Karjaalla, Tammisaaressa, Hangossa ja Inkoossa. Haemme viulunsoiton opettajaa Tammisaaren toimipisteeseemme. Virantoimitus alkaa 1.8.2023. Virkaan sisältyy viulun- ja yhteissoiton opetusta. Tehtävään voidaan virkaan valitun osaamisalueiden mukaan sisällyttää myös muuta musiikkiopistossa annettavaa opetusta. Opetuskielet ovat ruotsi ja suomi.

Edellytämme hakijalta viulunsoiton opettajan pätevyyttä. Toivomme hakijalta hyviä yhteistyötaitoja, pedagogista lähestymistapaa ja kokemusta sekä pienten lasten että edistyneiden oppilaiden opettamisesta. Eduksi katsotaan monipuoliset ryhmäopetustaidot ja valmiudet opettaa myös muissa opiston opetuspisteissä.

Tehtäviin valitulta henkilöltä edellytetään todistus terveydentilasta sekä nähtäväksi rikostaustan selvittämislain mukainen, rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Koeaika on 6 kk.

Kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/1998 mukaiset. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Haastattelut ja opetusnäyte järjestetään viikolla 22. Lisätietoja heli.tondeur@raseborg.fi tai puh. 040 820 1476 (15.-17.5 ja 19.5 klo 11-13 välillä)

Lisätietoja

Raaseporin Kulttuuriopiston Musiikkiopisto

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Raaseporintie 8, 10600 Tammisaari
Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat