Viulunsoiton päätoiminen tuntiopettaja - Laitilan kaupunki

Viulunsoiton päätoiminen tuntiopettaja - Laitilan kaupunki

Haemme Vakka-Suomen musiikkiopistoon viulunsoiton päätoimista tuntiopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.8.2019 alkaen.

Sinulla on vahvaa ammattiosaamista, olet innostava ja yhteistyötaitoinen. Sinulla on kokemusta yhteistyöstä erilaisten toimijoiden kanssa. Sinulla on innovatiivinen ote ja olet monipuolinen kehittäjä. Virkaan sisältyy viulun ja alttoviulun yksilö- ja pienryhmäopetustehtävien lisäksi orkesterinjohdollisia tehtäviä sekä mahdollisesti muuta musiikkiopistossa annettavaa opetusta. Työtehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Viran kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/1998 mukaiset. Palvelussuhteen ehdot ovat Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaiset. Virka täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla. Virkaan valittavan tulee ennen valinnan vahvistamista 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostausta selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset lähetetään 12.6.2019 klo 12.00 mennessä sähköisesti Kuntarekry:n kautta. Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset tutkintotodistuksen esitetään mahdollisessa haastattelutilanteessa. Hakijoiden tulee varautua soolosoitto- ja opetusnäytteeseen sekä haastatteluun maanantaina 17.6.2019.

Lisätietoja

https://www.laitila.fi/palvelut/opetus/vakka-suomen-musiikkiopisto/

rehtori Jussi Kauranen, p. 050 310 2998 tai jussi.kauranen@laitila.fi

Laitilan kaupunki
Osoite: Keskuskatu 30, 23800 Laitila

Vakka-Suomen musiikkiopisto on musiikin taiteen perusopetusta laajan oppimäärän mukaan antava alueellinen musiikkioppilaitos, jonka toimialueeseen kuuluvat Kustavi, Laitila, Pyhäranta, Taivassalo, Uusikaupunki ja Vehmaa.
Laitila on viihtyisä kaupunki Varsinais-Suomessa valtatie 8 varrella lähellä Uuttakaupunkia, Turkua ja Raumaa.
Laitilan kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan