Skip to main content
test

Vörå kommun är i behov av korttidsvikarier inom småbarnspedagogiken och förskola, i form av inhopp och kortare vikariat.

Kommunen har 7 svenskspråkiga daghem, varav en avdelning är tvåspråkig. Det finns även 1 gruppfamiljedaghem, som är finskspråkigt.

Har du inget jobb just nu?
Studerar du och skulle vilja hoppa in vid behov?
Eller kanske jobbar du deltid och kunde tänka dig att öka din arbetstid?

Lämna in din ansökan till vår vikariepool så kontaktar vi dig om vi har en lämplig arbetsplats att erbjuda. Ansökan till vikariepoolen räknas inte som ansökan till Vörå kommuns övriga lediganslagna arbeten.

Lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn förutsätter att personer som arbetar med barn för arbetsgivaren ska uppvisa ett straffregisterutdrag som begärts för detta ändamål.

Välkommen att lämna in din ansökan!

Daghemsföreståndare Eivor Berg, Liljekonvaljens daghem, Regnbågens daghem, Elvigårdens daghem och Leppäkerttu gruppfamiljedagvård (finskspråkigt.
Kontaktuppgifter: eivor.berg@edu.vora.fi 0505151949

Daghemsföreståndare Åsa Sjöberg, Tallkottens daghem (tvåspråkigt) och Solbackens daghem
Kontaktuppgifter: asa.sjoberg@edu.vora.fi 0458740224

Daghemsföreståndare Tua Herrgård, Tottebo daghem och Karvsor daghem
Kontaktuppgifter: tua.herrgard@edu.vora.fi 0505236333

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Chef för småbarnspedagogik Simone Envall, tfn 050 546 4023

Lär dig mer om oss

Småbarnspedagogiken

Vörå ligger vid den vackra kusten i Österbotten. Invånarantalet är ca 6 700 och kommunen är tvåspråkig, med svenska som majoritetsspråk. Vörå är en livskraftig landsortskommun och en attraktiv boendekommun. Näringslivet är rikt med många småföretag och arbetslösheten är låg.

Utbudet av aktiviteter är stort i Vörå kommun, både kulturliv och idrottsverksamhet blomstrar. Möjligheterna till avkopplande friluftsliv är stora, tack vare den omväxlande naturen.

Välkommen att trivas med oss. Vi tror på framtiden.


Adress: Vöråvägen 18, 66600 Vöyri
Vörå kommun - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat