Skip to main content
test
Vs. lukion ja perusopetuksen yhteinen lehtori - Kurikan kaupunki

Kurikan kaupungin sivistystoimessa on haettavana 30.6.2022 klo 12.00 mennessä

- vs. lukion ja perusopetuksen yhteinen lehtori ajalle 8.8.2022-3.6.2023 tai siihen saakka, kunnes vakinainen viranhaltija palaa hoitamaan virkaansa. Opetettava aine on äidinkieli ja kirjallisuus. Sijoituspaikkana on modernilla Kurikan kampuksella sijaitseva Kurikan lukio.

Haku ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset skannattuna. Alkuperäiset todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Kelpoisuus tulee ilmoittaa selkeästi myös vapaamuotoisessa hakemuksessa. Virkaa on mahdollista hakea myös kirjallisesti, jolloin hakemukset liitteineen toimitetaan opetuspäällikölle osoitettuna os. Kurikan kaupunki, koulutoimisto, PL 500, 61301 Kurikka. Hakemuksia ei palauteta.

Virassa on neljän kuukauden koeaika. Valitun tulee esittää lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluttua valinnan tiedoksisaannista.

Lisätietoja

http://www.kurikka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut: rehtori Aino Pitkäkoski, puh. 044 782 4993 tai opetuspäällikkö Anne-Mari Packalén-Reinikainen, puh. 044 550 2697

Lisätietoja

Kurikan kaupunki, Sivistystoimi, Opetustoimi

Kurikka tarjoaa asukkailleen monipuoliset ja laadukkaat palvelut kaikkiin elämänvaiheisiin. Kaupungissa on vahva yrittäjäperinne, ja suurimpia toimialoja ovat maatalous sekä metalli- ja huonekaluteollisuus. Kurikka on pinta-alaltaan Etelä-Pohjanmaan suurin ja väkiluvultaan (n. 20 500) maakunnan toiseksi suurin kaupunki. Katso lisää: www.kurikka.fi, Facebook ja Instagram: Kurikan kaupunki


Osoite: Huovintie 1, 61300 Kurikka

Sinulle suositellut työpaikat