Vs. nuoriso-ohjaaja - Keuruun kaupunki

Vs. nuoriso-ohjaaja - Keuruun kaupunki

Keuruun kaupungin nuorisopalvelut hakee nuoriso-ohjaajan viransijaisuutta äitiysloman 7.1.2020-10.11.2020 ajalle. Sijaisuus saattaa jatkua mahdollisesti pidempään. Tehtävän pääpaino on nuorisopalvelut yksikön esimiestehtävissä, nuorisopalveluiden hallinnosta vastaamisessa ja erilaisissa kehittämistehtävissä. Nuorisopalveluilla työskentelee virassa olevan nuoriso-ohjaajan lisäksi tilatyöstä vastaava nuoriso-ohjaaja, etsivä nuorisotyöntekijä sekä vuosittain vaihteleva määrä tilatyöhön ja muuhun harrastetoimintaan palkattuja nuorisotalovalvojia ja harrasteohjaajia. Nuorispalvelut yksikkö on osa kaupungin vapaa-aikatoimea, johon kuuluu myös liikunta-, kulttuuri- ja matkailupalvelut.

Työhön sisältyy lisäksi Nuorisovaltuuston ja Lasten Parlamentin ohjaavana aikuisena toimiminen. Lasten ja nuorten osallisuus ja sen edistäminen kulkevat vahvana työnkuvassa. Työhön kuuluu myös koulunuorisotyön koordinoimista ja siihen osallistumista, nuorisopalveluiden hankkeista vastaamista, tiedottamista ja markkinointia, viranhaltijatehtäviä ja erilaisten yhteistyöverkostojen kanssa työskentelyä. Vs.nuoriso-ohjaaja osallistuu myös tarpeen mukaan reissu- leiri- ja muuhun ohjaustoimintaan, mutta pääpaino työssä on hallinnollisissa tehtävissä. Tehtävä sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa (esim. yhteisöpedagogi) tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta. Hakijalta odotamme hyviä organisointi- ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta ja kehittävää työotetta. Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus lasten ja nuorten parissa työskentelystä sekä hyvä kunnallishallinnon tuntemus. Työntekijän on ennen työn vastaanottamista esitettävä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostausta selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Hakemus, johon on liitetty ansioluettelo (cv) toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi (työavain: 255441) tai jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta voit toimittaa hakemuksen postitse osoitteella: Keuruun kaupungin Nuorisopalvelut, Multiantie 5, 42700 Keuruu. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakuaika päättyy 6.11.2019. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien klo 15.00 mennessä. Työpaikkahaastattelut tehdään viikon 46 ja 47 aikana.

Lisätietoja

https://keuruunvapaa-aika.fi/nuoriso/

Tutustu työnantajaan

Nuoriso-ohjaaja Niina Savilahti, p. 040 5126 348 tai niina.savilahti@keuruu.fi
Vapaa-aikapäällikkö Heli Peltola, p. 040 8272 753 tai heli.peltola@keuruu.fi

Keuruun kaupunki, Sivistyspalvelut
Osoite: Multiantie 5, 42700 Keuruu

Keuruulla kohtaavat maaseudun mukavuus ja seutukaupungin monipuoliset palvelut – kaikki löytyy läheltä. Silti on tilaa unelmille! Seutukunnan palveluja kehitetään aktiivisesti yhteistyössä yrittäjien kanssa. Tonttipuolella on tarjolla modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita, vehreää maaseutua ja vireitä kyliä. Keuruu on elinvoimainen ja tulevaisuuteen panostava kaupunki. Monipuolinen kulttuuritarjonta sekä liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa vapaa-aikaasi ja rentoutumiseesi. Peruspalvelut, kuten päivähoito, terveydenhoito ja asuntotarjonta ovat kunnossa. Keuruun kaupunki on arvostettu työnantaja läntisessä Keski-Suomessa.