Vuodeosastonlääkäri - Someron kaupunki

Etsimme lääkäriä vuodeosastolle rauhalliseen terveyskeskukseen maaseudulle. Erinomaiset mahdollisuudet oman työn muokkaamiseen itselle sopivaksi, joustavat työajat. Vuodeosasto on 26 paikkainen, potilasmateriaali pitkälti iäkästä, mutta palvelemme myös nuorempia somerolaisia. Vuodeosastolla hoidetaan mm. akuutteja infektioita sekä kuntoutetaan esim. neurologisia potilaita. Vuodeosasto toimii myös saattohoitoyksikkönä. Seniorituki lääkärille on. Tukitoimintoja mm oma röntgen ja laboratorio, palvelu/asiakasohjaaja, puhe- ja toimintaterapeutti, osastolla oma fysioterapeutti.
Kelpoisuusehtona on laillistetun lääkärin pätevyys ja valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava
lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valinnan tiedoksi saamisesta. Edellytämme hakijalta tartuntatautilain § 48 mukaista rokotussuojaa. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Aloitus 1.9.2021 tai sovittaessa. Palkkaustoiveen voi esittää.

Pyydämme jättämään hakemukset sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 13.5.2021 klo 15.00 mennessä. Haastatteluun kutsutaan erikseen hakuajan päätyttyä. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava lääkäri Arja Lukka
p. 044 7792 622
etunimi.sukunimi@somero.fi

Lisätietoja

Someron kaupunki, Perusturva, Terveyspalvelut

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään. www.somero.fi Somero on savuton työnantaja.


Osoite: Turuntie 44, 31400 Somero
Someron kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat