Vuorotteluvapaan sijaisuus sairaanhoitajalle tai lähihoitajalle Lasten ja nuorten osastolla, KYS

Hakuaika päättyy  9.6.2024 12:00

Hei sinä terveydenhuoltoalan ammattilainen! Etsitkö mielenkiintoista työtä erikoissairaanhoidon tehtävien parissa?

Pohjois-Savon hyvinvointialueella, Kuopion yliopistollisen sairaalan Lasten ja nuorten osastolla on haettavana sairaanhoitajan tai lähihoitajan vuorotteluvapaan sijaisuus ajalle 1.7-13.10.2024 (tai sopimuksen mukaan, aloitus ennen 31.7.2024).

Keitä me olemme?

Lasten ja nuorten osastolla hoidetaan alle 16 v. erilaisia lastentauteja sairastavia sekä kirurgista hoitoa tarvitsevia lapsia ja nuoria. Suurin osa potilaista tulee osastolle päivystyksen kautta. Lähes kaikki toimenpiteeseen kutsuttuna tulevat potilaat menevät suoraan Kaarisairaalaan, jonka jälkeen tulevat tarvittaessa jatkohoitoon vuodeosastolle. Osastolla on 16 potilaspaikkaa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn mielenkiintoisessa ja modernissa erikoissairaanhoidon ympäristössä. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti ja sairaanhoitajan palkka on työsuhteen alkaessa 2700 €/ kk ja lähihoitajan 2350 €/ kk.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan sijaisuuteen on sairaanhoitajan tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Lähihoitajan sijaisuuteen kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava aikaisempi tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 2005/817, §3; laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 1994/559, §2) sekä rekisteröityminen sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valviran) ylläpitämään ammattihenkilörekisteriin.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata ainoastaan TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Sijaisen tulee täyttää vähintään yksi seuraavista ehdoista:
- hän on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa yhdenjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana
- hän on alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi
- hän on vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Vuorotteluvapaan sijaisen kriteerit, jotka löytyvät TE-palveluiden sivuilta: Vuorotteluvapaa - TE-palvelut.

Muuta huomioitavaa:

-Tehtävään valitun henkilön on ennen tehtävässä aloittamista toimitettava nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 504/2002)
- Noudatamme Tartuntatautilain 48 §:lää ja suositamme kaikille asiakas/potilas tehtävissä työskenteleville työntekijöillemme sen mukaista rokotussuojaa.
- Tehtävää täytettäessä käytetään koeaikaa.

Haastatteluja käydään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Yhteystiedot

Tehtävään hakeminen tapahtuu ensisijaisesti sähköisesti, tässä ilmoituksessa olevan linkin kautta.

Lisätietoja:

osastonhoitaja Sari Tuppurainen, p.0447172455, sari.tuppurainen@pshyvinvointialue.fi

palveluesihenkilö Tiina Väänänen, p.0447179905, tiina.vaananen@pshvyinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan