Vuorotteluvapaasijaisuus ympäristönsuojelussa - Nokian kaupunki

Vuorotteluvapaasijaisuus ympäristönsuojelussa - Nokian kaupunki

Nokian kaupungin ympäristönsuojeluyksikössä on haettavana vuorotteluvapaasijaisuus ajalle 2.5. - 30.9.2019. Sijainen vastaa ympäristönsuojelutarkastajalle tehtävänkuvauksen mukaan kuuluvista tehtävistä, jotka pääosin liittyvät kunnan ympäristönsuojeluviranomaiselle kuuluvien lupien ja päätösten valmisteluun ja niiden valvontaan sekä muuhun tarkastustoimintaan. Sijaisuuden kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto. Arvostamme kokemusta kunnan ympäristönsuojeluviranomaisen toimialasta. Tehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Palkkaus määräytyy TS:n mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan viiden kuukauden koeaikaa.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä Terveystalon työterveyden todistus terveydentilastaan.

Hakemukset tulee toimittaa 4.3.2019 klo 12.00 mennessä www.nokiankaupunki.fi/rekrytointi. Tarvittaessa hakemuslomakkeen voi noutaa kaupunkikehityspalveluiden kansliasta 2 krs., Harjukatu 21, Nokia.

Vuorotteluvapaan sijaisen tulee olla TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Muut ehdot voi tarkistaa TE-toimiston internet-sivuilta:
https://www.te-palvelut.fi/te/fi/tyonhakijalle/loyda_toita/vuorotteluvapaa/index.html

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Lisätietoja antaa ympäristönsuojelupäällikkö Raimo Tuohisaari, puh. 040 7799287, sähköposti raimo.tuohisaari@nokiankaupunki.fi tai ympäristönsuojelutarkastaja Tiina Vermaete, puh 040 7799286, sähköposti tiina.vermaete@nokiankaupunki.fi

Nokian kaupunki
Osoite: Harjukatu 21, Nokia

Nokia on kasvava, yli 33 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä. www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan