Vuorovastaava - Kaarea Oy

Meille Kaareaan töihin?

Haemme vuorovastaavaa Kaarean sairaalakeittiöön Uuteenkaupunkiin vakituiseen työsuhteeseen. Palvelemme asiakkaitamme viikon jokaisena päivänä aamu- ja iltavuoroissa, vuorovastaavan tehtävät sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin.

Etsimme ammattitaitoista, oma-aloitteista ja tiimityöskentelyyn tottunutta vuorovastaavaa vahvistamaan tiimiämme. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta kokin tehtävistä, hyvää tuotetuntemusta ja soveltuvaa koulutusta. Kokemus erityisruokavalioiden valmistamisesta katsotaan eduksesi. Aikaisempi kokemus suurtalouskeittiön laitteista ja prosesseista auttaa sinua työssäsi, ja osana työtehtävääsi käytät Aromi 14 tuotannonohjausjärjestelmää. Olet innostunut oppimaan uutta, etkä hätkähdä vauhdikasta työtä ja nopeastikin vaihtelevia tilanteita. Menestyminen työssä edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Me Kaareassa haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden parempaan yhdessä Sinun kanssasi. Se tarkoittaa parempaa ruokaa, siivousta ja kunnossapitopalveluita, mutta myös parempaa ja turvallisempaa työpaikkaa.

Työpaikka on savuton. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta.
Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä.

Tervetuloa meille tekemään yhdessä, paremmin ja sydämellä!
Hae tehtävää sähköisesti.

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa palveluesimies Sari Karanko; sari.karanko@kaarea.fi
tai arkisin klo 14-16 puh: 050 411 4248

Lisätietoja

Kaarea Oy

Hyppää Kaarean polulle! Kaarea on yli 450 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!


Osoite: Uusikaupunki, 23500 Uusikaupunki
Kaarea Oy - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat