YEK - Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä

Tervetuloa PoSaan suorittamaan
YEK-vaihetta

Voit suorittaa meillä koko jakson tai vain osan siitä -
mikä Sinusta tuntuu parhaalta -
räätälöidään juuri Sinulle sopiva jakso; ensi vuodelle on vielä paikkoja.

Kankaanpää sijaitsee 100 km Tampereelta ja 180 km Turusta.

Meillä on joustava työaika. Työaika on 38,25 tuntia viikossa ja voit tehdä sen myös neljänä päivänä, jos teet pidempää päivää tai klassisesti viisi päivää viikossa. Voit työskennellä myös osa-aikaisesti esim. 2-3 päivää viikossa lukuun ottamatta osastopalvelujaksoa, jolloin viisipäiväinen viikko on luontevin. Vuoroviikoin töissä ja vapaalla on myös mahdollista järjestää. Etätyö on mahdollista.

Työnkuva pyritään tekemään monipuoliseksi, jotta saat kokemusta eri alueilta.

Palkka on kilpailukykyinen, nyt se on 7000 € + toimenpidepalkkiot.

Olemme panostaneet senioritukeen. Kerran viikossa on tunnin pituinen ohjaajalääkärin vetämä tutortunti. Lisäksi on tutorpuhelin käytössä. Jokainen kollega auttaa mielellään. Talossa on arkisin klo 8-20 aina joku muu lääkäri, useimmiten monta. Ensimmäinen työpäivä on kokonaan perehdytystä. Perehdytyspäivänä käydään läpi kaikki osa-alueet, myös Lifecare-tietojärjestelmän käyttö ja saat varmasti kattavan perehdytyksen. Työtahti on mielekäs. Tiimityöskentely on alkamssa ensi vuonna organisaatiomuutoksen myötä.

Koulutukseen on panostettu. Torstaisin on lääkärikoulutukset tunti viikossa ja yleensä noin kerran kuussa on talon ulkopuolinen ½ päivän koulutus. Röntgenmeetingit ovat kerran kuussa. Kuvantamispalvelut ostamme SataDiagilta, meillä on radiologi paikalla 2-3 päivänä viikossa. Poliklinikalla on ultraäänilaite, jota voi ottaa huoneeseensa tarvittaessa, jos on kiinnostunut ultraäänitutkimuksista. Röntgenlääkäri mielellään opastaa ultraäänen käytössä. Voit opetella toimenpiteitä ultraääniohjauksessa.

Satasairaalan kirurgian ja sisätautien aamumeetingit videoidaan meille keskiviikko- ja perjantai-aamuisin. Niihin voi osallistua lupaa kysymättä, jos aihe kiinnostaa ja on olennainen työsi kannalta. YEK-vaihetta suorittavat lääkärit pääsevät tarpeen mukaan myös talon ulkopuolisiin koulutuksiin.

Talossa on paljon erikoislääkäripalveluita. Gastrokirurgi tekee skopioita, on keuhkolääkärin konsultaatiomahdollisuus, geriatri käy kerran viikossa ja urologi kerran-kaksi kuukaudessa. Lastenlääkärikäynnit 1-2 krt/2kk. Sairaanhoitopiirin psykiatri työskentelee samassa talossa ja pidämme hänen kanssaan säännöllisiä konsultaatiomeetingejä, samoin päihdelääkärit. Ylilääkäri on sisätauti-, ensihoito- ja päivystyslääkäri. Päivystys on tällä hetkellä ulkoistettu, eikä ole päivystysvelvollisuutta; olemme muuttamassa arkipäiväpäivystystä osittain omaksi työksi 1.1.21 ja halutessaan voi päivystää, yöpäivystys on Satasairaalassa.Vuodeosasto on muutettu akuuttihoito -osastoksi ja toiminta siellä on erittäin monipuolista. Ylilääkäri takakiertää osastoa. Vuodeosastotyö hyväksytään Turun YO:ssa yleislääketieteen erikoistumisen sisätautipalveluksi. Erikoistutkimuksina saa yöpolygrafiaa, Holteria ja verenpaineen vuorokausimittausta. Shp:sta voidaan ostaa sydämen uä-tutkimusta ja kliinistä rasituskoetta. Satasairaala Porissa on n. 50min matkan päässä.

Jos paikka kiinnostaa Sinua, laita sähköpostia tai soita: margit.seppala@eposa.fi tai puh. 044 5773200. Autamme asunnon hankinnassa. Tule meille, lupaan, että viihdyt !

* YEK-jakson tekijöitä voidaan otta vielä 2 - 4 ensi vuodelle ja mahdollisuus aloittaa heti alkuvuodesta
* Oma tutorlääkäri ja viikoittaiset tutortunnit ja apua löytyy aina viereisestä huoneesta
* Kattava ja kokemuksen huomioon ottava perehdytys
* Vastaanottoajat mitoitetaan toiveidesi mukaisesti 30-60 min ja omanlainen työnkuva
* Päivystysmahdollisuus
* Hyvät viikoittaiset koulutukset
* Etätyön ja osa-aikatyön mahdollisuus
* Kilpailukykyinen erittäin hyvä palkka: 7000 € + tp-palkkiot
* Hyvä ilmapiiri, sopivasti nuoria ja vanhempia lääkäreitä !
* Mahdollisuus työskennellä vain sairaalan akuuttiosaston osastonlääkärinä
* Mahdollisuus työskennellä vain päivystyslääkärinä


Lisätietoja

http://www.eposa.fi

Tutustu työnantajaan

Margit Seppälä, ylilääkäri, puh. 044 5773200, margit.seppala@eposa.fi

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä
Osoite: Tapalankatu 20, 38700 Kankaanpää, 38700 Kankaanpää

6 kunnan kuntayhtymä Pohjois-Satakunnassa, pääterveysasema Kankaanpäässä.