YEK - Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä

PoSassa on haettava määräaikainen YEK 5.11.2021 klo 15.00 mennessä

Tervetuloa iloiseen ja aktiiviseen joukkoomme !

Kankaanpää sijaitsee 100 km Tampereelta ja 180 km Turusta.

Meillä on joustava työaika. Työaika on 38,25 tuntia viikossa ja voit tehdä sen myös neljänä päivänä, jos teet pidempää päivää tai klassisesti viisi päivää viikossa. Voit työskennellä myös osa-aikaisesti esim. 2-3 päivää viikossa lukuun ottamatta osastopalvelujaksoa, jolloin viisipäiväinen viikko on luontevin. Vuoroviikoin töissä ja vapaalla on myös mahdollista järjestää. Etätyö on mahdollista.

Työnkuva pyritään tekemään monipuoliseksi, jotta saat kokemusta eri alueilta.

Olemme panostaneet senioritukeen. Kerran viikossa on tunnin pituinen ohjaajalääkärin vetämä tutortunti. Lisäksi tutorpuhelin on käytössä. Jokainen kollega auttaa mielellään. Talossa on arkisin klo 8-20 aina joku muu lääkäri, useimmiten monta. Ensimmäinen työpäivä on kokonaan perehdytystä. Perehdytyspäivänä käydään läpi kaikki osa-alueet, myös Lifecare-tietojärjestelmän käyttö ja saat varmasti kattavan perehdytyksen. Työtahti on mielekäs. Tiimityöskentely alkaa loppusyksyn aikana.

Koulutukseen on panostettu. Torstaisin on lääkärikoulutukset tunti viikossa ja yleensä noin kerran kuussa on talon ulkopuolinen puolen päivän koulutus. Röntgenmeetingit ja psykiatrian meetingit ovat kerran kuussa. Kuvantamis- ja laboratoriopalvelut ostamme SataDiagilta, meillä on radiologi paikalla 2-3 päivänä viikossa. Poliklinikalla on ultraäänilaite, jota voi ottaa huoneeseensa tarvittaessa, jos on kiinnostunut ultraäänitutkimuksista. Röntgenlääkäri mielellään opastaa ultraäänen käytössä. Voit opetella toimenpiteitä ultraääniohjauksessa.

Satasairaalan kirurgian ja sisätautien aamumeetingit videoidaan meille viikoittain. YEK-vaihetta suorittavat lääkärit pääsevät tarpeen mukaan myös talon ulkopuolisiin koulutuksiin.

Talossa on paljon erikoislääkäripalveluita. Gastrokirurgi tekee skopioita, on keuhkolääkäri, geriatri konsultaatiot kerran viikossa ja urologi kerran-kaksi kuukaudessa. Lastenlääkärikäynnit 1-2 krt/2kk. Sairaanhoitopiirin psykiatri työskentelee samassa talossa ja pidämme hänen kanssaan säännöllisiä konsultaatiomeetingejä, samoin päihdelääkärit. Ylilääkäri on sisätauti-, ensihoito- ja päivystyslääkäri. Päivystys on osittain ulkoistettu, v.2022 alusta alk. ulkoistetaan kokonaan.Tammikuussa muutimme arkipäiväpäivystystä osittain omaksi työksi, iltapäivystys on vapaaehtoista, yöpäivystys on Satasairaalassa. Saneeratut päivystystilat ovat toimivat.Vuodeosasto on muutettu akuuttihoito -osastoksi ja toiminta siellä on erittäin monipuolista. Ylilääkäri tutoroi osastoa ja päivystystä, geriatri käy konsultoimassa kerran viikossa. Erikoistutkimuksina saa yöpolygrafiaa, ekg- ja verenpaineen vuorokausimittausta. Shp:sta voidaan ostaa sydämen uä-tutkimusta ja kliinistä rasituskoetta. Satasairaala Porissa on n. 50min matkan päässä.

Jos paikka kiinnostaa Sinua, laita sähköpostia tai soita: margit.seppala@eposa.fi tai puh. 044 5773200, lisätietoja www.eposa.fi/tule meille töihin.

YEK-jakson tekijöitä voidaan otta vielä 2 loppu- tai alkuvuoden aikana:
Oma tutorlääkäri ja viikoittaiset tutortunnit ja apua löytyy aina viereisestä huoneesta.
Kattava ja kokemuksen huomioon ottava perehdytys.
Vastaanottoajat mitoitetaan toiveidesi mukaisesti 20-60 min ja omanlainen työnkuva, työtahti on mielekäs.
Päivystysmahdollisuus ja erillinen päivystyskorvaus.
Hyvät viikoittaiset koulutukset.
Etätyön ja osa-aikatyön mahdollisuus, työaika sovitetaan omaan
elämäntilanteeseen sopivaksi.
Kilpailukykyinen erittäin hyvä palkka: 7500 € + tp-palkkiot.
Hyvä ilmapiiri !
Mahdollisuus työskennellä vain sairaalan akuuttiosaston
osastonlääkärinä.
Mahdollisuus työskennellä vain päivystyslääkärinä.
Edullisia asuntoja paikkakunnalla tarjolla.

Tervetuloa iloiseen ja aktiiviseen joukkoomme ! Suuntaamme uuteen ja kehitämme terveyskeskustamme kohti uutta sote-keskusta. Tule meille, lupaan, että viihdyt !

Kankaanpää 5.10.2021

Lisätietoja

http://www.eposa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Margit Seppälä, ylilääkäri, puh. 044 5773200, margit.seppala@eposa.fi

Lisätietoja

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä

5 kunnan kuntayhtymä Pohjois-Satakunnassa, pääterveysasema Kankaanpäässä.


Osoite: Tapalankatu 20, 38700 Kankaanpää, 38700 Kankaanpää

Sinulle suositellut työpaikat