YEK - Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä

Tervetuloa PoSaan suorittamaan
YEK-vaihetta

Voit suorittaa meillä koko jakson tai vain osan siitä -
mikä Sinusta tuntuu parhaalta -
räätälöidään juuri Sinulle sopiva jakso; tälle vuodelle on vielä paikkoja.

Kankaanpää sijaitsee 100 km Tampereelta ja 180 km Turusta.

Meillä on joustava työaika. Työaika on 38,25 tuntia viikossa ja voit tehdä sen myös neljänä päivänä, jos teet pidempää päivää tai klassisesti viisi päivää viikossa. Voit työskennellä myös osa-aikaisesti esim. 2-3 päivää viikossa lukuun ottamatta osastopalvelujaksoa, jolloin viisipäiväinen viikko on luontevin. Vuoroviikoin töissä ja vapaalla on myös mahdollista järjestää. Etätyö on mahdollista.

Työnkuva pyritään tekemään monipuoliseksi, jotta saat kokemusta eri alueilta. Omanlaiseen työnkuvaan myös mahdollisuus.

Palkka on kilpailukykyinen, nyt se on 7000 € + toimenpidepalkkiot.

Olemme panostaneet senioritukeen. Kerran viikossa on tunnin pituinen ohjaajalääkärin vetämä tutortunti. Lisäksi on tutorpuhelin käytössä. Jokainen kollega auttaa mielellään. Talossa on arkisin klo 8-20 aina joku muu lääkäri, useimmiten monta. Ensimmäinen työpäivä on kokonaan perehdytystä. Perehdytyspäivänä käydään läpi kaikki osa-alueet, myös Lifecare-tietojärjestelmän käyttö ja saat varmasti kattavan perehdytyksen. Työtahti on mielekäs. Tiimityöskentely on alkamassa organisaatiomuutoksen seurauksena.

Koulutukseen on panostettu. Torstaisin on lääkärikoulutukset tunti viikossa ja yleensä noin kerran kuussa on talon ulkopuolinen ½ päivän koulutus; Covidin aikana vain etäkoulutuksia.Röntgenmeetingit ja psykiatrian meetingit ovat kerran kuussa. Kuvantamis- ja laboratoriopalvelut ostamme SataDiagilta, meillä on radiologi paikalla 2-3 päivänä viikossa. Poliklinikalla on ultraäänilaite, jota voi ottaa huoneeseensa tarvittaessa, jos on kiinnostunut ultraäänitutkimuksista. Röntgenlääkäri mielellään opastaa ultraäänen käytössä. Voit opetella toimenpiteitä ultraääniohjauksessa.

Satasairaalan kirurgian ja sisätautien aamumeetingit videoidaan meille keskiviikko- ja perjantai-aamuisin. Niihin voi osallistua lupaa kysymättä, jos aihe kiinnostaa ja on olennainen työsi kannalta. YEK-vaihetta suorittavat lääkärit pääsevät tarpeen mukaan myös talon ulkopuolisiin koulutuksiin.

Talossa on paljon erikoislääkäripalveluita. Gastrokirurgi tekee skopioita, on keuhkolääkärin konsultaatiomahdollisuus, geriatri käy kerran viikossa ja urologi kerran-kaksi kuukaudessa. Lastenlääkärikäynnit 1-2 krt/2kk. Sairaanhoitopiirin psykiatri työskentelee samassa talossa ja pidämme hänen kanssaan säännöllisiä konsultaatiomeetingejä, samoin päihdelääkärit. Ylilääkäri on sisätauti-, ensihoito- ja päivystyslääkäri. Päivystys on osittain ulkoistettu. 4.1.21 muutimme arkipäiväpäivystystä osittain omaksi työksi, iltapäivystys on vapaaehtoista, yöpäivystys on Satasairaalassa.Vuodeosasto on muutettu akuuttihoito -osastoksi ja toiminta siellä on erittäin monipuolista. Ylilääkäri tutoroi osastoa, geriatri käy konsultoimassa kerran viikossa.Vuodeosastotyö hyväksytään Turun YO:ssa yleislääketieteen erikoistumisen sisätautipalveluksi. Erikoistutkimuksina saa yöpolygrafiaa, Holteria ja verenpaineen vuorokausimittausta. Shp:sta voidaan ostaa sydämen uä-tutkimusta ja kliinistä rasituskoetta. Satasairaala Porissa on n. 50min matkan päässä.

Jos paikka kiinnostaa Sinua, laita sähköpostia tai soita: margit.seppala@eposa.fi tai puh. 044 5773200. Järjestämme asumisen. Tule meille, lupaan, että viihdyt !

* YEK-jakson tekijöitä voidaan otta vielä 2 - 3 tälle vuodelle ja mahdollisuus aloittaa heti tai syksyllä
* Oma tutorlääkäri ja viikoittaiset tutortunnit ja apua löytyy aina viereisestä huoneesta
* Kattava ja kokemuksen huomioon ottava perehdytys
* Vastaanottoajat mitoitetaan toiveidesi mukaisesti 20-60 min ja omanlainen työnkuva
* Päivystysmahdollisuus ja tästä erillisen päivystyskorvauksen
* Hyvät viikoittaiset koulutukset
* Etätyön ja osa-aikatyön mahdollisuus
* Kilpailukykyinen erittäin hyvä palkka: 7000 € + tp-palkkiot
* Hyvä ilmapiiri, sopivasti nuoria ja vanhempia lääkäreitä !
* Mahdollisuus työskennellä vain sairaalan akuuttiosaston osastonlääkärinä
* Mahdollisuus työskennellä vain päivystyslääkärinä
* Asuminen järjestetään !


Kankaanpää 19.3.2021

Lisätietoja

http://www.eposa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Margit Seppälä, ylilääkäri, puh. 044 5773200, margit.seppala@eposa.fi

Lisätietoja

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä

6 kunnan kuntayhtymä Pohjois-Satakunnassa, pääterveysasema Kankaanpäässä.


Osoite: Tapalankatu 20, 38700 Kankaanpää, 38700 Kankaanpää

Sinulle suositellut työpaikat