YEK-erityiskoulutuksen paikkoja lääkäreille (Id2373) - Siun sote

Älä hae meille töihin vaan:

TULE TEKEMÄÄN UNELMIESI TYÖPAIKKA

Kaikki 14 kuntaamme ja erikoissairaanhoito löi hynttyyt yhteen järjestäen sosiaali- ja terveyspalvelut ja käyttäen yhteistä potilasjärjestelmää. Meillä pääset turvaamaan arkea 170 000 asukkaalle. Täällä voit aidosti kokea neljä vuodenaikaa.

Tervetuloa Siun sotelle Pohjois-Karjalaan!

Siun sotessa on jatkuvassa haussa YEK-erityiskoulutuksen paikkoja lääkäreille

Olet tervetullut iloisten ja ystävällisten ihmisten seuraan Pohjois-Karjalaan. Käytettävissäsi on monipuoliset sisäiset konsultaatiomahdollisuudet. Työnkuvaan ja työaikoihin on mahdollista päästä itse vaikuttamaan. Tarjoamme hyvän perehdytyksen sekä seniorituen!

Siun sotessa suoritat YEKin kokonaisuutena yhdessä virkasuhteessa, jonka rekry koordinoi valmiiksi Sinulle. Vuosilomat kertyvät, kun katkoja ei tule. Sinulla on mahdollisuus työskennellä useammalla erikoisalalla samassa organisaatiossa ja tehdä ratkaisuja erikoistumisen suhteen. Voit sujuvasti siirtyä meille myös erikoistumaan, kun sinut on hyväksytty erikoistumiskoulutukseen.

Terveyskeskuspalvelujen suorituspaikaksi sinulla on mahdollisuus valita koko Siun soten alueelta isompi terveysasema tai pienemmän taajaman maalaisterveyskeskus. Erikoissairaanhoidon työskentelymahdollisuutemme ovat todella laajat. Pohjois-Karjalan keskussairaala on laajan päivystyksen sairaala, jossa pääset oppimaan monipuolisesti, toivomillasi erikoisaloilla. Keskussairaalamme on valittu NLY:n kyselyssä viiden tähden koulutuspaikaksi.


Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Lisäksi edellytämme yliopiston päätöstä YEK-koulutukseen hyväksymisestä sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Palkkaus on kilpailukykyinen! Noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta. Siun sotella on edullisia asuntoja lyhyisiin sekä pidempiin tarpeisiin. Autamme Sinua kaikissa järjestelyissä.

Kysy lisätietoja: rekrytointisuunnittelija Päivi Hirvonen paivi.m.hirvonen@siunsote.fi p.013 330 9937 tai laakari@siunsote.fi

Jätä sähköinen hakemus.

Joensuussa 9.8.2019

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat