Skip to main content
test

Kempeleen kunnan ateria- ja puhdistuspalveluissa on haettavana kaksi (2) yhdistelmätyöntekijän toistaiseksi voimassa olevaa työsuhdetta.

Tehtäviin sisältyy sekä ateria- että puhdistuspalvelun tehtäviä erilaisissa asiakasympäristöissä, pääosin päiväkoti- ja koulukohteissa. Tehtävistä toinen on ateria- ja puhdistuspalveluiden kiertävä varahenkilö.

Yhdistelmätyöntekijän kelpoisuusvaatimuksena on laitoshuoltajan ammattitutkinto, catering-alan perustutkinto tai vastaava aikaisempi koulutus ja hygieniapassi.

Arvostamme ateria- ja puhdistuspalveluosaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteellisuutta, huolellista työskentelyotetta, joustavuutta ja kykyä tehdä työtä sekä itsenäisesti että ryhmässä. Arvostamme lisäksi työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Palkkaus: Tehtäväkohtainen peruspalkka 2043,58e + mahdolliset lisät.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Valitun tulee toimittaa selvitys terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen työsopimuksen allekirjoitusta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti Kuntarekryn kautta 24.3.2023 klo 15:00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.kempele.fi/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa ateria- ja puhdistuspalvelupäällikkö Marjo Rauma puh. 050 3430397.

Lisätietoja

Ateria- ja puhdistuspalvelut

Kempele kuuluu eturivin kasvu- ja elinvoimakuntien joukkoon Suomessa. Olemme reilun 19 000 asukkaan nuorekas ja ketterä kunta, jossa kaupunki ja maaseutu kohtaavat ihastuttavalla tavalla. Kempele sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella 10 minuutin ajomatkan päässä Oulusta.

Annamme asukkaillemme turvallisen ympäristön elää arkea ja toteuttaa unelmia. Uskomme kumppanuuteen, yhdessä tekemisen voimaan ja positiiviseen ilmapiiriin. Toimimme rohkeasti ja luomme uutta. Toimintaamme kannattelevat keskinäinen luottamus, halu ja kyky tehdä yhteistyötä sekä usko tulevaisuuteen.

Hyvä kasvaa Kempeleessä!


Osoite: Kempele, 90440 Kempele

Sinulle suositellut työpaikat