Skip to main content
test

Kempeleen kunnan ateria- ja puhdistuspalveluissa haettavana kaksi (2) yhdistelmätyöntekijän toistaiseksi voimassa oleva työsuhdetta.

Hakuaikaa jatkettu, tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan haussa.

Tehtäviin sisältyy sekä ateria- että puhdistuspalvelun tehtäviä erilaisissa asiakasympäristöissä, pääosin päiväkoti- ja koulukohteissa.

Yhdistelmätyöntekijän kelpoisuusvaatimuksena on laitoshuoltajan ammattitutkinto, catering-alan perustutkinto, vastaava aikaisempi koulutus tai riittävä työkokemus vastaavista tehtävistä ja hygieniapassi. Tarvittaessa opastamme ylläpito- sekä perussiivoustehtävissä.

Arvostamme ateria- ja puhdistuspalveluosaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteellisuutta, huolellista työskentelyotetta, joustavuutta ja kykyä tehdä työtä sekä itsenäisesti että ryhmässä.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Valitun tulee toimittaa selvitys terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen työsopimuksen allekirjoitusta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti Kuntarekryn kautta 13.3.2024 klo 15:00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.kempele.fi/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa ateria- ja puhdistuspalvelupäällikkö Marjo Rauma puh. 050 3430397.

Lisätietoja

Ateria- ja puhdistuspalvelut

Kempele kuuluu eturivin kasvu- ja elinvoimakuntien joukkoon Suomessa. Olemme reilun 19 000 asukkaan nuorekas ja ketterä kunta, jossa kaupunki ja maaseutu kohtaavat ihastuttavalla tavalla. Kempele sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella 10 minuutin ajomatkan päässä Oulusta.

Annamme asukkaillemme turvallisen ympäristön elää arkea ja toteuttaa unelmia. Uskomme kumppanuuteen, yhdessä tekemisen voimaan ja positiiviseen ilmapiiriin. Toimimme rohkeasti ja luomme uutta. Toimintaamme kannattelevat keskinäinen luottamus, halu ja kyky tehdä yhteistyötä sekä usko tulevaisuuteen.

Hyvä kasvaa Kempeleessä!


Osoite: Kempele, 90440 Kempele

Sinulle suositellut työpaikat