Yhdistelmätyöntekijä - Euran kunta

Yhdistelmätyöntekijän tehtäviin kuuluvat mm. kunnanviraston tilojen puhtaanapidosta sekä kahvion toiminnasta vastaaminen. Työntekijältä vaaditaan kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteeseen työskentelyyn, hyvää asiakaspalvelukykyä ja rohkeutta kehittää toimintaa. Tehtävässä tarvitaan oman auton käyttöä.
Kelpoisuusvaatimuksena on puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto tai hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto tai alojen vastaava aikaisempi tutkinto. Lisäksi pitää olla voimassa oleva hygieniapassi. Työkokemus katsotaan eduksi. Koeaika on 6kk. Valitun tulee esittää ennen koeajan päättymistä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.eura.fi

Tutustu työnantajaan

Virpi Lilja, siivouspäällikkö, p. 044-4224905
Arja Jussila, ruokapalvelupäällikkö, p. 044-4224028

Tekniset palvelut
Osoite: Sorkkistentie 10, 27510 Eura

Eura on n. 12 500 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus.

Euran kunta - Savuton työpaikka