Yhdistelmätyöntekijä - Kuhmon kaupunki

Haemme Yhdistelmätyöntekijää, puhtaus- ja ateriapalveluyksikköömme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Yhdistelmätyöntekijän tehtävä koostuu kokin työtehtävistä, ja työaika on n. 70 % kokonaistyöajasta ja ruokapalvelutyöntekijän työaika n. 30 %.

Yhdistelmätyöntekijä toimii pääsääntöisesti Tuupalan keittiöllä. Myös muiden toimipisteiden työt ovat mahdollisia. Tehtäviin kuuluvat mm. salaattien tekeminen, astiahuolto, ruoan esillepano/linjaston hoitaminen, siivoustyöt sekä kokin työtehtävät.

Etsimällämme henkilöllä tulee olla ruokapalvelualalle soveltuva perus- tai ammattitutkinto tai riittävä työkokemus vastaavasta tehtävästä sekä hygieniapassi. Lisäksi edellytämme kokin työkokemusta tai koulutusta.

Etsimme joukkoomme ammatistaan kiinnostunutta, monipuolisesti keittiötyöt tuntevaa ja työhönsä sitoutuvaa iloista henkilöä.


Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta, oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä sekä kiinnostusta oman työn ja työyhteisön kehittämiseen.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Toivomme hakemukset Kuntarekry.fi hakujärjestelmän kautta 24.10.2021 mennessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jenny Myllykangas p. 0447255353 tai jenny.myllykangas@kuhmo.fi

Lisätietoja

Kuhmon kaupunki, Kaupunkiympäristön palvelualue, Ateriapalvelut

Kuhmo on vajaan 8100 asukkaan kaupunki Kainuun, Suomen ja Euroopan unionin itärajalla. Kuhmo tunnetaan monipuolisesta kulttuuritarjonnasta ja erämaaluonnosta. Kuhmon kaupungissa työskentelee noin 320 eri ammattialojen osaajaa. Tule mukaan tuottamaan palveluja kaupunkilaisille!


Osoite: Kainuuntie 82, 88900 Kuhmo

Sinulle suositellut työpaikat