Yhdistelmätyöntekijä, kesätyö, Lapua - Arkea Oy

Oletko sinä etsimämme yhdistelmätyöntekijä?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule valmistamaan ruokaa, jota haluat itse syödä ja työskentelemään kotimaisen ruokapalvelun kehittämisen eteen. Tule tekemään puhdasta jälkeä tehokkaasti, vastuullisesti ja aina asiakkaan ympäristöä kunnioittaen. Annamme tilojen lisäksi myös tekijöidemme loistaa.

Haemme sinua kesätöihin vahvistamaan Arkean ruokapalveluita Lapuan kohteeseemme. Työ on yhdistelmätyötä, joten päivään kuuluu sekä ylläpitosiivousta hoivakodin yleisissä tiloissa sekä asukkaiden huoneissa että ruuan lämmitystä keittiössä ja esille laittoa.

Katsomme eduksi siivouspuolen sekä keittiöpuolen tutkinnon. Hygieniapassi on työssä välttämätön. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä hoitokodin henkilökunnan kanssa, edustaen kuitenkin Arkeaa. Haemme erityisesti tekijää, joka on asiakaspalveluhenkinen, kykenee organisoimaan työtehtäviään ja suhtautuu innokkaasti työhönsä. Tärkeintä on kuitenkin loistava asenne ja halu oppia uutta!

Valmistamme joka päivä maistuvia aterioita aikuisille, lapsille, nuorille ja vanhuksille. Haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita ja lisäksi haluamme taata, että siivouksen laatu on huippua joka päivä. Tarjoamme vauhdikkaan työympäristön, loistavat työkaverit ja modernit työvälineet sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Haluatko mukaan rokkaavaan ja rollaavan Arkea-porukkaamme?

Hae tehtävää sähköisesti. Tervetuloa joukkoomme.

Lisätietoja

http://www.arkea.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa palveluesimies Mikko Helin sähköpostitse, mikko.helin@arkea.fi

Arkea Oy
Osoite: ., 62100 Lapua

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1000 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.