Yhdistelmätyöntekijä - Kokkolan kaupunki

Yhdistelmätyöntekijä - Kokkolan kaupunki

Kokkolan kaupungin puhtaus- ja ruokapalveluissa on haettavana yksi (1) määräaikaisesti voimassa oleva yhdistelmätyöntekijän toimi syksyllä avattavaan vuoropäiväkotiin. Työ on osa-aikatyö 36,15 h/vko ja sisältää viikonloppuvuoroja. Työaika pääsääntöisesti klo 7:00 - 18:00 välisenä aikana, työvuorolistan mukaan. Työsuhde alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan ja päättyy 31.12.2019. Palkkaus on KVTES:n mukaan. Koeaika 2 kk.

Yhdistelmätyöntekijän tehtävä edellyttävää hyvää keittiö- ja siivoustyön osaamista ja oman työn suunnittelutaitoa sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Yhdistelmätyöntekijä vastaa päiväkodin puhtaus- ja ruokapalveluista. Päiväkodin keittiö toimii palvelukeittiönä.

Kelpoisuusedellytykset: Cateringalan perustutkinto tai laitoshuoltaja sekä hygieniapassi tai muu soveltuva koulutus. Hyvä tietotekniikan osaaminen ja kokemus puhtaus- ja ruokapalvelun toimista sekä moniosaaminen katsotaan eduksi.

Valintaperusteena on muodollinen pätevyys, työkokemus sekä mahdolliset haastattelut.

Toivotamme tervetulleeksi joukkoomme henkilön, jolla on aktiivinen ja joustava asenne työhön ja työympäristöön. Arvostamme ammattitaidon lisäksi kehittämis- ja palveluhenkisyyttä, sitoutumista työnantajan arvoihin ja myös hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö-, ja asiakaspalvelutaitoja.

Työnantaja pidättää oikeuden rekrytointeja koskeviin muutoksiin.
Lähetä hakemuksesi 2.7.2019 klo 18:00 mennessä kuntarekryn kautta.
www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.kokkola.fi

Maija Vasalampi 044 7809248, maija.vasalampi@kokkola.fi

Kokkolan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Puhtaus- ja ruokapalvelut
Osoite: 67100, 67100 Kokkola

Merellinen, kasvava ja kehittyvä Kokkola on Keski -Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus. Lähes 50 000 asukkaan kaupunki tarjoaa monipuoliset asumisolosuhteet, kattavat peruspalvelut, hyvät liikenneyhteydet sekä erinomaiset mahdollisuudet koulutukseen ja vapaa-ajanviettoon. Monialainen Kokkolan kaupunkikonserni kattaa sivistys- ja teknisen toimen, konsernihallinnon sekä kaupungin liikelaitokset ja tytäryhtiöt. Kaupungin palveluksessa on noin 2 000 työntekijää.

Tutustu työnantajaan