Skip to main content
test
Yhdyskuntajohtaja - Sipoon kunta

Sipoo on pääkaupunkiseudun kupeessa sijaitseva kaksikielinen ja kasvava, ketterä kunta, jossa tärkeinä vaikuttajina ovat luonto, saaristo ja maaseutu. Panostamme laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoo on Suomen suhteellisesti nopeimmin kasvavia kuntia ja jatkuva kehittäminen ja edelläkävijäasenne ovat organisaatiomme kulmakiviä. Kasvun jatkuminen vaatii dynaamista ja innovatiivista yhdyskuntasuunnittelua ja jämäkkää johtajuutta. Tähän ainutlaatuiseen tehtävään haemme nyt yhdyskuntajohtajaa vakituiseen virkaan - jos sinulta löytyy kokemusta teknisen alan tai yhdyskuntasuunnittelun johtamisesta, niin ota askel eteenpäin ja tule rakentamaan tulevaisuuden Sipoota!

Sipoon kunta hakee innovatiivista ja haasteisiin rohkeasti tarttuvaa

YHDYSKUNTAJOHTAJAA

Yhdyskuntajohtajana pääset johtamaan yhdyskunta ja ympäristö -toimialan todella merkityksellistä ja laajaa kokonaisuutta, johon kuuluu mm. strateginen yhdyskuntakehitys, kaavoitus, investoinnit, liikenneasiat, kunnan katu- ja viheralueet, toimitilapalvelut, kiinteistöomaisuuden kehittäminen, rakennusvalvonta ja ympäristövalvonta. Toimit tämän kokonaisuuden johtajana luotsaten strategian mukaisesti työtä kohti päämäärää, tulevaisuuden kasvavaa Sipoota.
Tehtävässä vastaat toimialasi toiminnasta, taloudesta ja tuloksellisuudesta. Olet kunnan johtoryhmän jäsen ja toimit myös esittelijänä toimialaasi kuuluvissa päätöksentekoelimissä.

Yhdyskuntajohtajan viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä teknisen toimialan ja yhdyskuntasuunnittelun tuntemus. Hakijalta edellytetään aiempaa kokemusta joko teknisen toimialan tai yhdyskuntasuunnittelun johtamisesta ja kehittämisestä. Tämä tarkoittaa, että sinulla tulee olla strategista näkemystä ja näyttöjä kehityshakuisesta johtamisesta. Ymmärrys Helsingin seudun ominaispiirteistä katsotaan eduksi. Lisäksi yhdyskuntajohtajalta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä molempien kotimaisten kielten hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Valinnassa tärkeää on myös persoona, asenne ja toimintatavat. Tehtävässä pääset tekemään töitä molemmilla kotimaisilla kielillä. Sinulla on mahdollisuus virkistää kielitaitoasi työkavereiden kanssa ja työnantaja tukee kertausopintojasi, jos siihen on tarve.

Viran kokonaispalkka on 7 800 euroa kuukaudessa ja virkaan sovelletaan ns. kokonaistyöaikaa. Palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun tulee toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista.

Tarjoamme sinulle kaksikielisen kunnan nykyaikaisen ja eteenpäin pyrkivän työyhteisön, jossa arvostamme vahvaa ammattitaitoa, palvelualttiutta, avoimuutta ja kekseliäisyyttä. Tavoitteenamme on, että palvelutuotannossa Sipoo tunnetaan luovista ja rohkeista ratkaisuistaan.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta heti tai viimeistään 2.6.2023 klo 12.00 mennessä. Toimi nopeasti, sillä suorahaku ja haastattelut ovat käynnissä hakuaikana.
Ohjaudut linkistä kuntarekry.fi sivustolle, johon voit täyttää perustietosi, liittää CV:n ja hakemuskirjeen.

Teemme yhteistyötä kumppanimme InHunt Group Oy:n kanssa, joten kysy lisätietoja matalalla kynnyksellä; Senior Headhunter Harri Roivainen, p. 0500 918939 ja Senior Headhunter Janne Ilomäki, p. 050 364 0028. Kunnassa lisätietoja antaa kunnanjohtaja Mikael Grannas, p. 040 752 9803

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi/kaavoitus-ja-kehittaminen/sipoo-rakentaa-ja-kehittaa/
http://www.instagram.com/sipoo_official/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

InHunt Group Oy: Senior Headhunter Harri Roivainen, p. 0500 918 939 ja Senior Headhunter Janne Ilomäki, p. 050 364 0028.
Kunnanjohtaja Mikael Grannas, p. 040 752 9803.

Lisätietoja

Yhdyskunta ja ympäristö

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Tarjoamme henkilöstöllemme mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 900 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Löydät lisää tietoa kunnasta työnantajana: https://www.sipoo.fi/palvelu/kunta-tyonantajana/


Osoite: Lukkarinmäentie 2, 04130 Sipoo
Sipoon kunta - Savuton työpaikka Sipoon kunta - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat