Yhdyskuntatekniikan insinööri / -mestari - Raahen kaupunki

Haemme joukkoomme yhdyskuntatekniikan insinööriä tai mestaria.

Kuntatekniikan työyksikön muodostaa neljä työnjohtajaa ja muutama insinööri sekä erittäin osaava ja mukava kunnossapitohenkilöstö. Yhden meistä siirtyessä uusiin haasteisiin, etsimme hänen työtehtäviinsä yhdyskuntatekniikan rakennusmestaria tai insinööriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työskentelemme pienessä yksikössä ja aina tarvittaessa myös sijaistamme toisiamme. Kuntatekniikan vastuulle kuuluvat mm. kaupungin katu-, viher- ja liikunta-alueet sekä konekeskus ja jäteasema. Luomme päivittäisellä työllämme asumiselle ja liikkumiselle hyvät ja turvalliset puitteet.

Hakijassa arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä erityisesti aktiivista asennetta - kerro hakemuksessasi meille mitä osaat.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva rakennusmestarin tai insinöörin tutkinto ja riittävä kokemus työn suoritukseen liittyvistä tehtävistä.

Rakennusmestarin tai insinöörin (yhdyskuntatekniikka) työtehtäviä ovat mm.
- Katujen kunnossapito ja -rakentaminen
- Maa- ja vesirakentamisen rakennustöiden valvonta

Kokemus vastaavista tehtävistä sekä riittävät ATK-taidot ovat eduksi tehtävän hoidossa.

Työsuhde alkaa 1.12.2020 tai sopimuksen mukaan. Avoinna olevaan toimeen sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset tulee toimittaa 1.11.2020 klo 21:00 mennessä sähköisesti Kuntarekry.fi palvelun kautta (työavain 317435). Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan työhaastattelun yhteydessä. Haastattelut pidetään mahdollisuuksien mukaan viikolla 45-46, jonka jälkeen ilmoitamme valinnasta hakijoille.

Tutustu työnantajaan

Työpäällikkö Sanna Kelhä 26.10.2020 lähtien sähköpostitse etunimi.sukunimi@raahe.fi tai puhelimitse 044 439 3510.

Raahen kaupunki, Rakennetun ympäristön lautakunnan alainen toimiala
Osoite: Varikkotie 5, 92100 Raahe

Raahe on noin 25 000 asukkaan hyvien harrastusmahdollisuuksien ja edullisen asumisen teollisuus- ja satamakaupunki Perämeren rannikolla. Raahen kaupunki on savuton työpaikka.