Skip to main content
test
Yhdyskuntatekniikan työnjohtaja, jatkettu haku - Kauhavan kaupunki

Hakuaikaa jatkettu 4.12.2022 asti. Aikaisemmin lähetetyt hakemukset huomioidaan rekrytoinnissa.

Yhdyskuntatekniikan tehtäväalueita ovat; teiden, katujen, liikunta- ja yleisten alueiden rakentaminen ja kunnossapito. Työnjohtaja toimiin näissä esihenkilönä, sekä teknisen toimen johtoryhmän jäsenenä.

Tehtäviin kuuluu myös kunnallistekniikan suunnittelua, rakennuttamista ja rakennusurakoiden valvontaa. Lisäksi tehtävään kuuluu osallistuminen kelipäivystykseen talviaikana.

Toimen kelpoisuusehtona on soveltuva insinöörin, rakennusmestarin tai teknikon tutkinto sekä kokemus edellä mainituista työalueista.

Arvostamme kunnallistekniikan tuntemusta, yhteistyökykyä, organisointitaitoa, kustannustietoisuutta, kokemusta kunnallishallinnosta sekä oma-aloitteisuutta ja asiakaspalvelutaitoja.

Tehtävien hoito edellyttää oman auton käyttöä. Toimenkuva määritellään tarkemmin valitun henkilön vahvuuksien mukaisesti.

Palkkaus määräytyy kunta-alan teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan.

Toimen hakuaika päättyy 4.12.2022 klo 23.00. Hakemukset tulee jättää sähköisesti www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää CV.

Lisätietoja

http://www.kauhava.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yhdyskuntatekniikan päällikkö Raimo Rajala, puh. 040 503 3629 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kauhava.fi

Lisätietoja

Kauhavan kaupunki, Tekninen osasto

Kauhava on Etelä-Pohjanmaan pohjoisosan kehittyvä kaupallinen ja hallinnollinen keskus. Asukasmääränsä perusteella se on Etelä-Pohjanmaan kaupungeista toiseksi suurin. Kauhava on tunnettu yrittäjyydestä, häjyistä, jääkäreistä, lakeusmaisemista, voimakkaasta maataloudesta, kehittyneestä teollisuudesta sekä upeista kesätapahtumista ja kasvavasta matkailutarjonnasta. Kauhavalla on työtä enemmän kuin tekijöitä. Kauhavan kaupungin työpaikat ovat savuttomia


Osoite: Päämajantaival 2, 62375 Ylihärmä

Sinulle suositellut työpaikat