Yhteiskuntaopin ja historian tuntiopettaja - Valkeakosken kaupunki

Haemme vakituiseen virkasuhteeseen 1.8.2019 alkaen

YHTEISKUNTAOPIN JA HISTORIAN TUNTIOPETTAJAA

Sijoitusyksikkö on palvelussuhteen alkaessa Roukon yhtenäiskoulu ja opetustunteja lukuvuonna 2019 - 2020 on 7 - 9 luokkalaisille 24 h/vko (18 h yhteiskuntaoppia, 2 h historiaa, 4 h yrittäjyyskurssia) sekä luokanvalvojan tehtävät. Tehtävän pää- ja sivutoimisuus määräytyy lukuvuosittain.

Arvostamme:
- kokemusta yhteiskuntaopin, historian ja yrittäjyyskurssien opettamisesta perusopetuksessa
- digipedagogiikkaa luontevana osana opetusta
- taitoa eriyttää erilaisia oppijoita
- taitoa kehittää uudenlaisia oppimisympäristöjä yhdessä luokanopettajien ja aineenopettajien kanssa
- halua toimia yhteistyössä yhtenäiskoulun käynnistämisprosessissa

Kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukainen aineenopettajan kelpoisuus.

Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan.

Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

Hakemukset sekä kelpoisuuden osoittavat todistusjäljennökset on toimitettava 27.6.2019 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta tai postitse osoitteella Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski (kuoreen merkintä yhteiskuntaopin ja historian tuntiopettaja Roukon yhtenäiskoulu). Hakijoiden haastattelu on perjantaina 28.6.2019.

Lisätietoja

http://www.valkeakoski.fi/portal/

Roukon yhtenäiskoulun vt. rehtori Taru Räsänen puh. 040 335 6333

Valkeakosken kaupunki, Koulutus- ja hyvinvointikeskus, Opetuspalvelut
Osoite: Roukontie 24, 37630 Valkeakoski

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on yli 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.

Tutustu työnantajaan