Skip to main content
test

Liity hyvän piiriin ja tule onnistumaan yhdessä! Haemme yhteisöohjaajaa määräaikaiseen palvelussuhteeseen ajalle 24.10.2022-30.6.2023.

Tampereen kaupunkiseudun kunnat ovat saaneet valtionavustusta yhteishankkeelleen sitouttavan kouluyhteisötyön pilotointiin vuosille 2021-2023. Hankkeessa kehitetään valtakunnallista mallia, jonka avulla vähennetään ja ennaltaehkäistään poissaoloja perusopetuksessa sekä luodaan myönteistä, kouluun kiinnittymistä tukevaa toimintakulttuuria. Sitouttavan kouluyhteisötyön kehittäminen on osa opetus- ja kulttuuriministeriön kiusaamisen vastaisen toimintaohjelman toteutusta. Hankkeen toisena lukuvuonna 2022-2023 kunnat testaavat soveltuvilta osin alueellisten pilottien pohjalta kehitettävää valtakunnallista mallia.

Etsimme yhteisöohjaajaa mukaan joukkoomme edistämään oppilaidemme hyvinvointia. Sijoituskouluna on Pitkäjärven yläkoulu, mutta työkenttään kuuluu myös Sariolan yhtenäiskoulun 6.-9.luokat sekä kaupungin alakoulujen 6.luokat. Yhteisöohjaajan tehtävänä on edistää koulun ja kodin välistä yhteistyötä liittyen huolipoissaoloihin, sekä olla mukana yhteisöllisen oppilashuollon ennaltaehkäisevässä toiminnassa. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä viihtyisän ja ilmapiiriltään erinomaisen työympäristön. Työhyvinvoinnin tukemiseksi meillä on käytössä hyvinvointietuus sekä hyvät työterveyshuoltopalvelut.

Valintahaastattelut järjestetään lokakuun alussa.

Kelpoisuusvaatimuksena yhteisöohjaajan tehtävään on sosionomi AMK tai tehtävään soveltuva opistoasteinen sosiaalialan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Eduksi lasketaan kokemus lasten ja nuorten parissa työskentelystä, joustavuus sekä yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan (tehtäväkohtainen palkka on 2 439,17 €/kk, josta 91,5 %). Perustyöaika on 35 h/vko.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Työsuhteen täytössä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

https://www.kangasala.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/perusopetus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

johtava erityisopettaja Jaana Ronkainen-Salminen puh. 050 440 8898 / jaana.ronkainen-salminen(at)kangasala.fi
opetuskoordinaattori Marja Mattila puh. 050 315 2853 / marja.mattila(at)kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. #LiityHyvänPiiriin sekä #TyöpäiväKangasalla


Osoite: Vatialantie 4A, 36240 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka Kangasalan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Kangasalan kaupunki - Vastuullinen työnantaja Kangasalan kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat