Yhteisten tutkinnon osien (äidinkieli, suomi/erityisopettaja) päätoiminen tuntiopettaja - Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymä

Haemme Etelä-Kymenlaakson ammattiopistoon (Ekami) yhteisten tutkinnon osien (äidinkieli, suomi) päätoimista tuntiopettajaa ajalle 1.1. - 31.12.2021.

Tehtävässäsi toimit yhteisten tutkinnon osien Viestintä- ja vuorovaikutus äidinkielellä, suomi -opetuksessa yhtenä erityisen tuen varmistajana ja pääset kehittämään aineen opetusta osana ainetiimiä. Opetuksen monimuotoistuessa lähi- ja verkko-ohjauksen yhdistäminen ja saavutettavuuden varmistaminen haastavat meitä yhdessä kehittämään oppimisen ohjausta erityisen tuen näkökulmasta. Sijoituspaikkasi on Malmingin kampus. Sinulla voi olla opetusta Ekamin kaikilla kampuksilla Kotkassa ja Haminassa.

Virkasuhteen kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaan. Tehtävässä edellytetään erityisopettajan pätevyyttä.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta erityisopetuksen toteuttamisesta ammatillisessa oppilaitoksessa sekä verkkopedagogiikasta. Valittavalta toivomme näyttöä erityisopetuksen kehittämistyöstä. Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot sekä yhteistyökyky ovat välttämättömiä työssä onnistumiselle.

Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta. Valitun tulee toimittaa 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä alaikäisten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Jos tietoja ei toimiteta määräajassa, päätöksentekijä voi tehdä päätöksen, jossa tehtävään ottaminen todetaan rauenneeksi. (Laki kunnallisesta viranhaltijasta, 7 §, Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 2, 3 ja 6 §:t)

Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Apua hakemuksen jättämiseen saat osoitteesta rekrytointi(at)ekami.fi tai numerosta 044 401 7853 (arkisin klo 9 - 15). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymä, Kymenlaaksonkatu 29, 48100 Kotka.

Lisätietoja

http://www.ekami.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat:
oppimispalvelujen koordinaattori Jenni Puonti-Dansk puh. 044 714 3259 jenni.puonti-dansk(at)ekami.fi sekä apulaisrehtori Ulla Jaskari, puh. 050 449 4800, ulla.jaskari(at)ekami.fi

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto, Yhteisten tutkinnon osien opettajat
Osoite: Kymenlaaksonkatu 29, 48100 Kotka

Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymäkonserni (Ekami) järjestää laadukkaita ammatillisen koulutuksen ja työpajatoiminnan palveluja seudun nuorille, aikuisille ja työyhteisöille. Kuntayhtymän tulosalueita ovat Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto, Rannikkopajat sekä yhtymäpalvelut. Ekami-konsernissa opiskelee vuosittain noin 8000 opiskelijaa. Rannikkopajat järjestää nuorten ja aikuisten työpajatoimintaa sekä etsivää nuorisotyötä yli 1000 asiakkaalle vuodessa. Kotka-Haminan seudun koulutuskuntayhtymän muodostamaan konserniin kuuluvat myös henkilöstön kehittämis- ja koulutuspalveluja tarjoava Etelä-Kymenlaakson aikuiskoulutus Oy (Ekami Consulting Oy) sekä teknologiateollisuuden oppimisympäristöjen kehittämistä toteuttava Primus High Tech Oy. Ekami-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 32,5 miljoonaa euroa. Vuoden 2020 talousarvion liikevaihtotavoitteena on 31,0 miljoonaa euroa. Ekamilla on neljä kampusta: Koteko, Katariina, Malminki ja Hamina; henkilöstöä koulutuskuntayhtymässä on noin 350.

Henkilöstöetuina tarjoamme mm. lounasruokailumahdollisuuden henkilöstöhinnoilla ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Ekamin työntekijöiden käytössä olevat maksuttomat Kuntayhtymän liikuntapaikat sekä monipuolinen tyky-toiminta edesauttavat henkilöstön hyvinvointia niin töissä kuin vapaalla. Ekami on ISO 9001: 2015 sertifioitu ja toimii Savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.