Yhteisten tutkinnon osien opettajien sijaisuuksia - Hyria

Hyria koulutus on paras kumppani ammatillisen osaamisen kartuttamiseen. Palvelemme sekä työnantajia että henkilöasiakkaita. Kohtaamme vuosittain 10 000 opiskelijaa. Hyrian omat työ- ja oppimisympäristöt ovat Hyvinkäällä, Riihimäellä, Helsingissä ja Hämeenlinnassa.

Enemmän osaamista - Enemmän asennetta. Haluatko tehdä jotain todella merkityksellistä? Me haemme mahdollisiin tuleviin sijaistarpeisiimme yhteisten tutkinnon osien opettajia.

Hyriassa on ajoittain tarvetta lyhyisiin ja pitempiaikaisiin yhteisten tutkinnon osien (YTO) opettajien sijaisuuksiin eri toimipisteissä. Sijaisuudet voivat olla joko pää- tai sivutoimisia.
Tarvitsemme sijaisia seuraaviin tehtäviin:
- opettaja, matemaattis-luonnontieteellinen osaaminen (esim. matematiikka, fysiikka, kemia)
- opettaja, viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen (esim. äidinkieli, ruotsi, englanti, suomi toisena kielenä)
- opettaja, yhteiskunnassa ja työelämässä tarvittava osaaminen (esim. yhteiskunnalliset aineet ja yrittäjyys, liikunta ja terveystieto)

Tarjoamme sinulle kivan työyhteisön, mielenkiintoisen työn ja mukavia työkavereita. Arvostamme kykyä tiimityöskentelyyn sekä innostusta ja rohkeutta erilaisiin pedagogisiin toteuttamistapoihin. Yhteisten tutkinnon osien opetus tapahtuu meillä Hyriassa opiskelijalähtöisenä kahden-kolmen opettajan opetustiimin ohjaamana pajaopetuksena.

Tehtävien kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetun asetuksen 986/1998 mukaan. Jos kelpoisuusvaatimukset täyttäviä hakijoita ei ole, tehtävään voidaan valita enintään vuodeksi henkilö, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia. Palkkaus määräytyy yksityisten oppilaitosten työehtosopimuksen mukaan.

Täytä sähköinen hakemus huolellisesti "Hae työpaikkaa" -linkin kautta. Ensimmäisellä kerralla järjestelmä vaatii rekisteröitymisen. Pääset päivittämään tietojasi myöhemmin kirjautumalla uudestaan järjestelmään. Käytämme sähköiseen hakemukseen kirjattuja tietoja etsiessämme sopivia hakijoita avoinna oleviin tehtäviin. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia tietoja.

Haastatteluun kutsuttaessa ota mukaasi alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi.

Lisätietoja Hyriasta ja koulutustarjonnastamme löydät osoitteesta www.hyria.fi.

Lisätietoja

http://www.hyria.fi

Tutustu työnantajaan

Koulutuspäällikkö Anna-Helena Holmström-Savolainen, anna-helena.holmstrom-savolainen@hyria.fi, p. 050 415 3678

Hyria koulutus Oy, Koulutuspalvelut
Osoite: Torikatu 18, 05801 Hyvinkää

Hyria tuottaa koulutus- ja valmennuspalveluja, joiden avulla asiakkaillamme on enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään. Kasvupalvelujen avulla edistämme yritysten kilpailukykyä ja kasvua sekä vahvistamme työllisyyttä. Hyria toimii konsortiona, johon kuuluvat Hyria koulutus Oy, Hyria Business Institute Oy, Hyria säätiö sr ja Hyria palvelut Oy. Meillä työskentelee yli 500 osaajaa. Hyria koulutus valmistaa tulevaisuuden ammatillisia osaajia. Haluamme olla paras kumppani ammatillisen osaamisen kartuttamiseen. Hyria Business Institute kasvattaa yritysjohdon osaamista ja Hyria säätiö tuottaa ratkaisuja kohti työtä, kouluttautumista tai kuntoutumista. Hyria palvelut on kahvila- ja ravintolapalveluiden järjestäjä. Keskeisin vaikuttavuusalueemme on Häme ja Uusimaa. Useimmat toimipisteistämme sijaitsevat Hyvinkäällä ja Riihimäellä, mutta emme rajoita toimintaamme vain omien seiniemme sisälle. Hyria on älykäs yhteisö. Kehitämme työ- ja oppimisympäristöjämme ketterästi asiakkaiden, henkilöstön ja maan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Pidämme työvälineemme ja -menetelmämme ajanmukaisina. Hyriassa saat kokea olevasi arvostettu. Tarjoamme muun muassa kattavat työterveyspalvelut, kulttuuri- ja liikuntaedun sekä virkistävästi yllättäviä henkilöstötapahtumia. Meillä saa onnistua ja innostua. Iloitsemme toistemme menestyksestä. Liity Hyrian heimoon.