Yksikön esimiehen virka - Tyrnävän kunta

Meillä on haettavana YKSIKÖN ESIMIEHEN virka kunnassamme avattavaan kehitysvammaisten/vammaisten palveluasumisen yksikköön. Yksikkö tarjoaa ensisijaisesti ympärivuorokautista asumispalvelua.

Yksikön esimies toimii lähiesimiehenä yksikön henkilöstölle ja vastaa yksikön toiminnasta, kehittämisestä ja taloudesta yhdessä palvelupäällikön kanssa. Osallistut tarpeen mukaan myös yksikön asukkaiden avustamis- ja hoitotyöhön, maksimissaan 50% työajasta. Työ on päivätyötä, arkisin.

Haemme innostunutta ja kehittämismyönteistä, sekä hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutus taidot omaavaa ammattilaista. Osaat kehittää toimintaa asiakaslähtöisesti ja olet kiinnostunut uusien toimintamallien käyttöönotosta. Eduksi katsotaan myös esimiestyön kokemus ja osaaminen.

Kelpoisuusvaatimuksena on laki sosiaalihuollon ammattihenkilöstä 817/2015 8§:n mukainen pätevyys. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Palkkaus määräytyy KVTES:n palkkahinnoittelun 04SOS030 mukaan. Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Valmiiden hakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki rekisteriin. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa sekä hygieniapassia tai sen suorittamista koeajan aikana. Käytämme 4 kuukauden koeaikaa, jonka aikana edellytämme sinulta lisäksi lääkehoidon osaamisen osoittamista. Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Hakuaika päättyy 27.2.2020 kello 15.00

Hakemus toimitetaan Kuntarekryn kautta tai osoitteeseen Tyrnävän kunta, Kunnankuja 4, 91800 Tyrnävä. Kuoreen merkintä haettavasta virasta.

Lisätietoja: palvelupäällikkö Helinä Honkanen puh. 050 439 7368 Helina.Honkanen@Tyrnava.fi

Lisätietoja

http://www.tyrnava.fi

Tutustu työnantajaan

palvelupäällikkö Helinä Honkanen puh. 050 439 7368 Helina.Honkanen@Tyrnava.fi

Tyrnävän kunta
Osoite: Kunnankuja 4, 91800 Tyrnävä

Tyrnävä - paikka kasvaa!

Oulun seudulla sijaitseva Tyrnävä on rohkea, kasvava ja kehittyvä noin 7 000 asukkaan maaseutukunta. Ikärakenteeltaan poikkeuksellisen nuoren kuntamme osalta on tärkeää, että voimme jatkossakin rakentaa omaleimaista, mielenkiintoista ja houkuttelevaa ympäristöä.

Tule mukaan reippaaseen ja ennakkoluulottomaan joukkoomme!