Yksikön päällikkö - 2M-IT

Asiakaspalvelukeskus - Yksikön päällikkö

2M-IT:n ratkaisupalvelut on prosessiohjautuva asiantuntijaorganisaatio. Pyrimme vastaamaan alati muuttuviin asiakastarpeisiin asiakaslähtöisesti ja ketterästi järjestäytymällä. Tähän tilanteeseen haemme nyt yksikön päällikköä.

Yksikön päällikkönä vastaat oman liiketoiminnan kehittämisestä ja kasvattamisesta tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Tehtävässä pääset ratkaisemaan sote-kentän akuutteja haasteita, johtamaan omaa organisaatiota ja hankkeita, muiden 2M-IT:n osastojen ja yksiköiden tuella.

Tehtävä vaatii vastuunottoa sekä aitoa halua olla kehittämässä suomalaista sosiaali- ja terveydenhuoltoa. Arvostamme kokemusta liiketoiminnan kehittämisestä sekä sosiaali- ja terveydenhuollon järjestelmä- ja palveluratkaisuista. Luonnollisesti hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja esiintymistaidot edesauttavat tehtävässä menestymisessä.

Voit työskennellä missä tahansa toimipisteessämme Suomessa.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

• Kokemusta sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista (sote-ammattilainen tai työskennellyt soten kehittämistehtävissä vähintään 5 vuotta, jonka aikana olet merkittävästi ollut kehittämässä sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita ja prosesseja ICT:tä hyödyntäen)

• Aitoa halua ja innostusta asiakkaidemme toimintaympäristöjen kehittämiseen
• Ymmärrät sote-toimintaympäristön muutoksen ajureita ja ilmiöitä
• Ymmärrät isoja asiakaskokonaisuuksia ja pystyt kommunikoimaan toiminnan tarpeet kumppani- ja ratkaisutoimittajille

• Kokemusta hankkeista, projekteista ja investoinneista sekä näiden talousseurannasta
• Vahvaa ongelmanratkaisukykyä sekä kykyä kehittää ja esittää uusia ideoita ja ratkaisuja
• Hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja esiintymistaidot
• Hyvää suomen kielen taitoa
• Joustavuutta ja matkustusvalmiutta
• Tehtävään soveltuvaa koulutusta

Tutustu työnantajaan

Arto Lehtokari, 050 412 9311

2M-IT, Ratkaisupalvelut, Ratkaisupalvelut
Osoite: Lappeenranta, Mikkeli, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Pietarsaari, Vaasa, Oulu, Lahti, Pori, Loimaa, Salo, Turku, Uusikaupunki

Olemme siellä, missä ihmiset asioivat ja missä ihmisten hyvinvointia tuetaan. Me 2M-IT:läiset työskentelemme Suomen suurimmassa julkisomisteisessa sote-ict-yhtiössä ja haluamme rakentaa hyvinvoivaa sekä menestyvää Suomea. Keskeisimmät palvelumme ovat sote-ammattilaisjärjestelmien tuotannon aikaiset palvelut, modernit infrapalvelut, projektitoiminta ja kehittäminen. Asiantuntijaorganisaatiomme vahvin lenkki ovat ihmiset. Yhteisöllinen ja rento osaamisen ilmapiiri siivittävät meillä vaativaa asiantuntijatyötä tekevät ammattilaisemme kasvamaan entisestään ja löytämään parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Yhdessä olemme enemmän ja parempia. Yrityksessämme työskentelee noin 500 sosiaali- ja terveydenhuollon sekä ict-alan ammattilaista ja lisää osaajia haetaan aina tilanteen sekä tarpeen mukaan. Tule työskentelemään moniammatilliseen työyhteisöömme ja luomaan kanssamme Suomeen huomisen hyvinvointia.