test
Yksikön päällikkö (Asiakaskanavat) - HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Teknologia -tulosalue kattaa HSL:n IT-palvelut ja niiden kehittämisen. Tulosalueella työskentelee noin 55 asiantuntijaa kuudessa yksikössä. Yksiköt ovat Kehitystoimisto, IT-palvelut, Asiakaskanavat, Taustajärjestelmät, Data- ja analytiikka-alusta ja Informaatio- ja liikennetuotanto.

Oletko kokenut digitaalisten palveluiden kehittäjä? Saavutatko tavoitteesi johtamalla ihmisiä ja saatko yksikkösi toimimaan matriisimaisesti täyttäen liiketoiminnan asettamat kehitystavoitteet? Oletko valmis ottamaan vastuullesi yksikön, jonka työn jälki näkyy konkreettisesti pääkaupunkiseudulla asuvan arjessa?

Haemme avainhenkilöä johtamaan digitaalisten kanavien kehittämistä

YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖ (Asiakaskanavat)

Asiakaskanavat -yksikkö vastaa HSL-sovelluksesta, HSL.fi-verkkopalvelusta, OpenMaas-avoimesta lipunmyyntirajapinnasta, Työmatkapalvelusta ja tulevasta joukkoliikenteen lähimaksamisen teknologiasta.

Saat vastuullesi kehittyvän järjestelmäkokonaisuuden, jonka kautta toteutuu HSLn erinomainen digitaalinen asiakaskokemus. Palveluiden kehittäminen on yhteistyötä Markkinat -tulosalueen liiketoimintaomistajien kanssa. Yksikössäsi työskentelee tuoteomistajia, projektipäälliköitä ja kehitysasiantuntijoita. Ohjelmistokehittäminen ja tekninen asiantuntijaosaaminen ostetaan ulkoisilta toimijoilta. Työn ohjaaminen on yksikön tuoteomistajien käsissä.

Yksikön päällikkönä sinulla on
- Kokemusta digitaalisen asiakaskokemuksen asiakaslähtöisestä kehittämisestä
- Kokemusta pilvipohjaisten verkkopalveluiden ja sovellusten kehittämisestä
- Kokemusta IT-palvelutuotannosta ja IT-palveluiden liiketoimintalähtöisestä kehittämisestä
- Useamman vuoden kokemus esihenkilötyöstä, asiantuntijoiden johtamisesta ja osaamisen kehittämisestä
- Soveltuva korkeakoulututkinto tekniseltä tai kaupalliselta alalta tai pitkän työkokemuksen kautta hankittu, todennettu vahva osaaminen tehtäväalueelta
- Erinomaiset vuorovaikutus-, neuvottelu- ja konfliktinratkaisutaidot
- Suomen ja englannin kieli hallussa siten, että pystyt vaikuttamaan molemmilla kielillä erilaissa tilanteissa

Julkishallinnon toimintaympäristön ja hankintamenettelyiden tunteminen ja joukkoliikenteen toimialan ymmärrys ovat etuja, joiden avulla pääset tehtävään vieläkin nopeammin sisälle.

Jos innostuit ja tunnistit itsesi etsimämme henkilön kuvauksesta, jätä hakemuksesi pian, niin katsotaan, sopisimmeko yhteen! Haku päättyy 27.1.2022, mutta käymme hakemuksia läpi ja sovimme haastatteluja jo hakuaikana - eli hakemus palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen kannattaa jättää heti. Tervetuloa mukaan kehittämään yhteiskunnallisesti merkittäviä palveluita ja ekologisesti kestäviä ratkaisuja!

Lisätietoja

https://www.hsl.fi/hsl/tule-meille-toihin
https://duunitori.fi/tyoelama/hsl-tyonantajana-maailman-toimivin-joukkoliikenne

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jos haluat jutella tehtävästä tarkemmin, osaston johtaja Hannu Heikkinen vastaa kysymyksiisi mielellään perjantaina 14.1. klo 14.30-16.00 tai keskiviikkona 19.1. klo 14.30 - 16.00, puh. 050 575 5510. Voit myös lähettää kysymyksesi sähköpostitse osoitteeseen hannu.heikkinen@hsl.fi.

Lisätietoja

HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

HSL on asiakasmäärillä ja vaikuttavuudeltaan Suomen suurin liikennetoimija, jonka tavoitteena on päästötön, houkutteleva ja kestävä Helsingin seutu ja seudun liikkumispalvelut. Olemme juuri saaneet valmiiksi uuden strategian, joka raamittaa tekemistämme vuosina 2022 - 2025. Haemme joulu-maaliskuun aikana useita avainhenkilöitä sekä johto- että asiantuntijatehtäviin täydentämään joukkuettamme.

Tutustu strategiaamme https://www.hsl.fi/hsl/hsl-organisaationa/strategia-2022-2025


Osoite: Opastinsilta 6 A, 00520 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat