test
Yksikön päällikkö (Strategiaohjaus) - HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Oletko jatkuvan strategian ja toimeenpanon osaaja? Haluatko tuoda osaamisesi strategian ohjausmallin luomiseen?

YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖ (Strategiaohjaus)

Yksikkö ja tehtäväsi ovat uusia ja pääset rakentamaan organisaation strategiaohjauksen toimintoja ja yksikkösi kyvykkyyttä alusta alkaen. Vastaat HSL:n jatkuvasta strategiaprosessista ja strategiatyöllä luot edellytykset linjauksille ja tavoitteiden asettamiselle, tuet strategian toteutusta sekä seuraat toteutumisen tilannekuvaa yhteistyössä tulosalueiden kanssa. Yksikkösi fasilitoi HSL:n strategian laadinnan, siihen liittyvän seurannan ja jatkuvan strategiatyön. Mukana strategiatyössä eri vaiheissa ja rooleissa ovat HSL:n hallitus, omistajat sekä johto ja koko henkilöstö.

Yksikkösi sijoittuu Strategia-tulosalueelle yhdessä Liikennejärjestelmä-yksikön kanssa. Raportoit tulosalueen johtajalle. Tehtävässäsi toimit yhteistyössä niin päättäjien, HSL:n eri osaajien kuin sidosryhmienkin kanssa.

Tehtävässä menestymisen kannalta on tärkeää, että sinulla on kyky kokonaisvaltaiseen strategiseen ajatteluun, kokemusta strategiatyön eri osa-alueista ja organisaation strategiaohjauksesta sekä hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ja päätöksentekokykyä. Vuorovaikutteisella toimintatavallasi saat jatkuvaan strategiatyöhön mukaan koko organisaation ja autat meitä onnistumaan yhdessä. Liikennesektorin tai Helsingin seudun tuntemus auttavat sinut nopeasti keskeisten kysymysten ytimeen.

Tehtävään vaaditaan soveltuvaa ylempää akateemista korkeakoulututkintoa ja erinomaista suomen kielen osaamista, aiempi kokemus esihenkilötyöstä on eduksi. Käytännön ruotsin ja englannin kielitaito tukevat työssä onnistumista.

Jos innostuit ja tunnistit itsesi etsimämme henkilön kuvauksesta, jätä hakemuksesi pian, niin katsotaan sopisimmeko yhteen! Haku päättyy 27.1.2022, mutta käymme hakemuksia läpi ja sovimme haastatteluja jo hakuaikana - eli hakemus palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen kannattaa jättää heti. Tervetuloa mukaan - vahvistamme seudun elinvoimaisuutta ja kasvua!

Lisätietoja

https://www.hsl.fi/hsl/tule-meille-toihin
https://duunitori.fi/tyoelama/hsl-tyonantajana-maailman-toimivin-joukkoliikenne

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jos haluat jutella tehtävästä tarkemmin, osaston johtaja Sini Puntanen vastaa kysymyksiisi mielellään keskiviikkoina 12.1. ja 19.1. klo 12-16 tai tiistaina 25.1. klo 9-11, puh. 040 501 3362. Voit myös lähettää kysymyksesi sähköpostitse osoitteeseen sini.puntanen@hsl.fi.

Lisätietoja

HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

HSL on asiakasmäärillä ja vaikuttavuudeltaan Suomen suurin liikennetoimija, jonka tavoitteena on päästötön, houkutteleva ja kestävä Helsingin seutu ja seudun liikkumispalvelut. Olemme juuri saaneet valmiiksi uuden strategian, joka raamittaa tekemistämme vuosina 2022 - 2025. Haemme joulu-maaliskuun aikana useita avainhenkilöitä sekä johto- että asiantuntijatehtäviin täydentämään joukkuettamme.

Tutustu strategiaamme https://www.hsl.fi/hsl/hsl-organisaationa/strategia-2022-2025


Osoite: Opastinsilta 6 A, 00520 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat