Yksilövalmenta - Muuramen kunta

Muuramen Hyvinvointi - liikelaitoksessa on haettavana

YKSILÖVALMENTAJAN määräaikainen työsuhde ajalle 9.11.2020 -6.6.2021

Yksilövalmentaja työskentelee kahden kunnan Muurame ja Uurainen työpajojen yhteisenä yksilövalmentajana. Yksilövalmentajan työnantaja on Muuramen Hyvinvointi - liikelaitos ja päätoimipiste Muuramen työpaja. Yhden päivän viikossa yksilövalmentaja työskentelee Uuraisten työpajalla.

Työpajan tarkoitus on parantaa valmentautujien valmiuksia päästä töihin avoimille työmarkkinoille tai koulutukseen. Yksilövalmentajan työtehtäviin kuuluu työpajalla olevien valmentautujien kokonaisvaltainen ohjaaminen ja työllistymispolkujen suunnittelua.

Yksilövalmennuksen avulla pyritään lisäämään työpajan valmentautujien työ- ja toimintakykyä, arjen- ja elämänhallinnan taitoja, osallisuutta ja sosiaalisista hyvinvointia. Yksilövalmennus on tiimityötä, jota tehdään tiiviissä yhteistyössä monialaisen verkoston kanssa.

Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, vahvoja ohjaus- ja tiimityötaitoja, organisointikykyä, joustavuutta sekä aktiivista työotetta. Työhösi kuuluu myös toiminnan tilastointi ja raportointi.

Kelpoisuusvaatimuksena on joko soveltuva AMK-tutkinto tai vastaavat aiemmat opistotason tutkinnot. Eduksi luetaan kokemus ohjaustyöstä, työpajaympäristön tuntemusta, monipuolinen kokemus vastaavanlaisten tehtävien hoitamisesta, hyvä koulutus- ja työelämäntuntemus sekä tietotekniset taidot (esim. sähköisen asiointi, some). Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus on tehtävänkuvan takia välttämätöntä.

Valittavan esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan. Palkkaus määräytyy KVTES: n mukaan. Koeaika 3 kk. Työ alkaa 9.11.2020 tai sopimuksen mukaan.

Yksilövalmentajan työsuhteeseen liittyvät puhelintiedustelut työpajapäällikkö Pekka Piirainen p. 0400 583 132.

Hakemus ja CV tulee tehdä 2.10.200 klo 12 mennessä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa http://www.kuntarekry.fi (työavain 313086). Haastattelut ovat 9.10.2020. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

16.9.2020 Pekka Piirainen, työpajapäällikkö

Lisätietoja

http://www.muurame.fi

Tutustu työnantajaan

Yksilövalmentajan työsuhteeseen liittyvät puhelintiedustelut työpajapäällikkö Pekka Piirainen p. 0400 583 132.

Muuramen Hyvinvointi -liikelaitos
Osoite: Ratastie 12, 40950 Muurame

Muurame on viihtyisä, nuorekas ja hyvät palvelut tarjoava 10 000 asukkaan kasvukunta Päijänteen rannalla, Jyväskylän seudulla. Muurame on yrittäjäaktiivinen kunta. Kunnan menestyksen perusta on yhteistyöllä tekeminen, jota kutsumme Muurame-hengeksi.