Yksilövalmentaja - Ilmajoen kunta

Ilmajoen kunta hakee hoitovapaan sijaiseksi yksilövalmentajaa nuorten Starttipajalle ajalle 1.3.-31.12.2020.

Yksilövalmentajan tehtäviin kuuluvat koulutukseen ja työelämään ohjaus, nuorten sosiaalinen vahvistaminen, elämänhallinnan tukeminen ja nuorten osallisuuden edistäminen.

Työ sisältää nuorten ohjausta, starttivalmennuksen sisältöjen suunnittelua, toteuttamista ja arviointia sekä työhön liittyvää dokumentointia. Monialaista yhteistyötä tehdään useiden tahojen kanssa mm. Ohjaamon, sosiaalitoimen ja etsivän nuorisotyön kanssa.

Odotamme Sinulta oma-aloitteisuutta, innovatiivista ja tavoitteellista työotetta sekä halua kehittää ammatillisesti itseäsi. Toivomme Sinulta myös hyvien vuorovaikutustaitojen lisäksi kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme työntekijöille työn tekemisen tueksi hyvän perehdytyksen, säännöllistä työnohjausta ja työhön liittyvää koulutusta. Työn hoitaminen edellyttää voimassa olevaa ajokorttia sekä auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena yksilövalmentajan tehtävään on lain sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) 3 § ja 8 § mukainen oikeus toimia sosiaalihuollon ammattihenkilönä. Valitun on myös esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Työaika on 38,75 h/viikko ja tehtävässä noudatetaan viiden kuukauden koeaikaa. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää Ilmajoen kunnan työterveyshuollon antama hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta (hakuavain 277668) www.kuntarekry.fi tiistaihin 25.2.2020 klo 15.00 mennessä. Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollista, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteella: Ilmajoen kunta, Perusturvalautakunta, PL 23, 60801 Ilmajoki. Kuoreen merkintä "Starttipajan ykslövalmentaja". Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta. Alkuperäiset todistukset tarkastetaan haastateltavilta.

Lisätietoja

http://www.ilmajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Sosiaalijohtaja Tytti Luoto, puh 044 4191 250 tai sähköpostilla tytti.luoto@ilmajoki.fi

Ilmajoen kunta, Sosiaali- ja terveysosasto
Osoite: Ilkantie 18, 60800 Ilmajoki

ILMAJOKI on kehittyvä yli 12.000 asukkaan kunta Etelä-Pohjanmaalla Seinäjoen seudulla. Ilmajoki tunnetaan monipuolisista koulutuspalveluista, kulttuurista, urheilusta ja yrittäjyydestä.

Ilmajoelta löytyy luovaa leikkisyyttä, nuijamiesten voimaa ja kättä pirempää tulevaisuuden tekijöille. Entisestä emäpitäjästä on kehittynyt aktiivinen asuinkunta - turvallinen omalle väelle, kunnon kumppani naapureille ja toisenlainen paikka turisteille. Eikä tilastakaan tee tiukkaa, kun horisontissa näkyy Suomen lavein lakeus - Kyrönjoen Alajoki.