Yleiskaava-arkkitehti - Riihimäen kaupunki

Yleiskaava-arkkitehti - Riihimäen kaupunki

Haemme rohkeaa, ripeää ja reilua kaupunkisuunnittelun ammattilaista vakituiseen virkaan osaksi hauskaa ja eteenpäin suuntaavaa kaavoituksen tiimiä. Yleiskaava-arkkitehtinä vedät ja koordinoit jatkuvan suunnittelun periaatteella tehtävää yleiskaavatyötä ja osallistut erilaisten selvitysten laadintaan ja kehittämisprojekteihin.

Tule jättämään pysyvä jälki yhteen maamme tärkeimmistä asemakaupungeista ja täytä hakemus osoitteessa kuntarekry.fi viimeistään keskiviikkona 29.5.2019 klo 23.59. Kiinnostavimmat ehdokkaat haastattelemme ke 5.6.2019.

Työt alkavat 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Työaika on 36,75 h/viikko ja kuusi ensimmäistä kuukautta ovat koeaikaasi. Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Hakija voi esittää palkkatoiveen.

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä vähintään viiden (5) vuoden työkokemusta yleiskaavoituksesta ja strategisesta maankäytön suunnittelusta. Olet innovatiivinen, hallitset laaja-alaisia kokonaisuuksia ja teet mielelläsi yhteistyötä asiantuntijoiden, eri sidosryhmien ja asukkaiden kanssa. Työssä menestyminen edellyttää yhdyskuntasuunnittelun toimialan ja ympäristölainsäädännön tuntemista, näkemystä kaupunkisuunnittelusta ja kaupunkikuvasta sekä oman osaamisen jatkuvaa kehittämistä. Tiedät myös, miten kuntaympäristössä toimitaan sekä ymmärrät paikkatiedon päälle. Hallitset työssä tarvittavat suunnittelu- ja paikkatieto-ohjelmistot.

Kelpoisuuden osoittavat todistukset, Lääkärintodistus

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa vt. kaavoituspäällikkö Anniina Korkeamäki, anniina.korkeamaki@riihimaki.fi puh. 019 758 4826.

Riihimäen kaupunki, Kaupunginhallituksen toimiala, Kaupunkikehityksen toimialue, Kaupunkisuunnittelu
Osoite: Eteläinen Asemakatu 4, 11130 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan