test

Yleiskaavapäällikkö

Haemme yleiskaavapäällikköä kaupungin maankäyttöpalveluihin!

Salon kaupungin maankäyttöpalvelut hakee yleiskaavapäällikköä

Yleis- ja asemakaavayksiköt vastaavat elinvoimaisen kaupunkikehityksen varmistamisesta. Maankäyttöpalvelujen tehtävänä on hoitaa muun muassa eritasoisten kaavojen laadintaa ja maankäytön kehityshankkeita sekä tukea kaupungin strategiaa asunto- ja maapolitiikassa. Salon maankäyttöpalveluissa työskentelee kolmekymmentä alan asiantuntijaa.

Yleiskaavapäällikkö vastaa kaupungin yleiskaavoituksesta, ranta-alueiden asemakaavoituksesta ja rantojen käytön suunnittelusta sekä lupakäsittelyyn liittyvistä suunnittelutarve- ja poikkeamisasioista.

Tehtäviin kuuluu koko kaupungin yleiskaavoitus, maapolitiikkaan ja elinkeinopolitiikkaan liittyvät kaavalliset kysymykset, maakuntakaavoitukseen liittyvä ja muu sidosryhmäyhteistyö sekä yleiskaavayksikössä esimiehenä toimiminen.

Olemme luotettava ja vakaa työnantaja. Meille henkilöstön hyvinvointi on sydämen asia. Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme työntekijöillemme henkilöstöetuja, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Etuina tarjoamme muun muassa:

Kelpoisuusvaatimukset

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään suunnittelualan kokemusta, lainsäädännön tuntemusta, - kartta- ym. ohjelmistojen käyttöä, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä esimiestaitoja.

Eduksi katsotaan yleiskaavojen ja yleiskaavallisten selvitysten laadinnan kokemusta. Arvostamme tutkintoa, johon sisältyy riittävä määrä maankäytön suunnitteluun liittyviä opintoja.

hae työpaikkaa
Hakeminen

Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksiköön rekrytointi@salo.fi. Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / Kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / yleiskaavapäällikkö.

Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy kello 23.4.2024 kello 12.00.

hae työpaikkaa

Lisätietoja tehtävästä

Tehtäväkohtainen palkka on 4296,78 €/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi sinulle voidaan maksaa virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti työkokemukseen perustuvaa lisää sekä kuuden (6) kuukauden jälkeen arvioitavaa henkilökohtaista palkanlisää.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa, mikäli virka- ja työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät.

Lisätietoja tehtävästä antaa maankäyttöpalvelujen johtaja Raimo Inkinen, 0504135617 raimo.inkinen@salo.fi

hae työpaikkaa

Salon kaupunki työnantajana

Koulutusmyönteisenä työnantajana tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen. Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Panostamme hyvään johtajuuteen. Olemme savuton työnantaja.

Meille henkilöstön hyvinvointi on sydämen asia. Tarjoamme työntekijöillemme henkilöstöetuja, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

lue lisää