Skip to main content
test
Yleiskaavasuunnittelija - Kangasalan kaupunki

Liity hyvän piiriin. Kangasalan kaupunki hakee maankäytön palvelualueelle kaavoituksen palveluyksikköön yleiskaavasuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Kaavoituksen palveluyksikkö valmistelee asema- ja yleiskaavat, suunnittelutarveratkaisut, ranta-alueiden poikkeusluvat, hoitaa omalta osaltaan asuntopolitiikan tehtäviä ja kaupungin osoitteita. Kasvavan ja uudistuvan kaupungin toiminnassa korostuvat asukkaiden hyvinvoinnin edistäminen, elinympäristön kehittäminen sekä elinvoiman ja vetovoiman vahvistaminen kaupunkistrategian linjausten mukaisesti. Kangasalan kaupunki on ollut vuosittain Suomen kasvavimpien kuntien joukossa ja tavoittelemme kasvua jatkossakin.

Kangasalan kaavoituksessa pääset osaksi dynaamista yhdeksän hengen moniosaajatiimiä, jossa työskentelet itsenäisesti kaavoitukseen ja yhdyskuntarakenteen kehityksen seurantaan liittyvien tehtävien parissa. Kaupunki tarjoaa myös mahdollisuuden syventää ja laventaa osaamistasi koulutuksissa. Työhyvinvoinnin tukemiseksi meillä on käytössä hyvinvointietuus sekä hyvät työterveyshuoltopalvelut.

Kelpoisuusehtona on maankäyttö- ja rakennusasetuksen 3 §:ssä säädetty kelpoisuus. Arvostamme hyvää suullista ja kirjallista esiintymistaitoa, kunnallishallinnon sekä maankäyttöön ja vesihuoltoon liittyvien normien tuntemusta, näyttöjä yleiskaavojen ja haja-asutusalueen suunnittelutarveratkaisujen valmistelusta, konsulttien ohjauksesta sekä projektinhallintaosaamista.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kaupunginarkkitehti Anna-Leena Toivonen p. 044 133 6773 ja vs. tontti-insinööri, geodeetin sijainen Ville Paatsola p. 040 133 6371 tai etunimi.sukunimi@kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. #LiityHyvänPiiriin #TyöpäiväKangasalla


Osoite: Urheilutie 13, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka Kangasalan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Kangasalan kaupunki - Vastuullinen työnantaja Kangasalan kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat