Skip to main content
test

Haemme yleiskaavasuunnittelijaa työskentelemään osana osaavaa ja tiivistä kaavoitusyksikköä, monialaisessa teknisen toimen työyhteisössä. Maankäytön tulosalueella työskentelee 10 kaavoituksen, maankäytön, rakentamisen ja ympäristöpuolen ammattilaista maankäyttöpäällikön alaisuudessa.

Yleiskaavasuunnittelijan päätehtävänä on kunnan yleiskaavojen laatiminen, ohjaaminen ja valmistelu. Yleiskaavasuunnittelija osallistuu myös maakunnallisiin ja seudullisiin maankäytön selvityksiin sekä kehittämishankkeisiin. Lisäksi yleiskaavasuunnittelija vastaa ranta-asemakaavoitukseen liittyvistä kysymyksistä sekä suunnittelutarveratkaisuista ja poikkeamispäätöksistä asemakaava-alueen ulkopuolella.

Arvostamme hyvää yhteistyökykyä, neuvottelu- ja esiintymistaitoa sekä luovaa ja kehittämislähtöistä toimintatapaa. Hyvä kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn ja kaavoitusprosessin kokonaisuuden hallintaan ovat edellytyksiä tehtävän hoitamiselle.

Tarjoamme mukavan työyhteisön hyvin työsuhde-eduin sekä erittäin mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävänkuvan kehittyvässä kunnassa. Keskeisen sijainnin ansiosta meille on helppo tulla.

Kelpoisuusehto: Kaavan laatijalla tulee olla suunnittelutehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja tehtävän vaativuuden edellyttämä riittävä kokemus (MRA 3 §).

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Piia Tuokko, piia.tuokko@janakkala.fi, 036801990

Lisätietoja

Janakkalan kunta, maankäyttö

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on turvallisen ilmapiirin kasvukunta, jossa rakennamme hyvinvointia maaseutu- ja kaupunkielämän elementeistä. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjokikin, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin. Arvomme ovat: hyvinvoiva, elinvoimainen, vastuullinen ja saavutettava.


Osoite: Juttilantie 1, 14200 Turenki

Sinulle suositellut työpaikat