Yleiskaavasuunnittelija - Espoon kaupunki

Yleiskaavasuunnittelija - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Tykkäätkö tehdä töitä verkostomaisesti? Osaatko erottaa isot ja pienet kysymykset toisistaan? Uskallatko siirtyä seuraavaan tehtävään, kun edellinen on riittävän hyvin hanskassa?

Jos vastasit johonkin näistä kysymyksistä kyllä, hae meiltä yleiskaavayksiköstä arkkitehdin tai yleiskaavasuunnittelijan paikkaa! Haluamme tietää, mitä sinä osaat – ja mitä uutta vielä haluaisit osata. Meillä nimittäin pääsee oppimaan uutta koko ajan.

Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito tähän hommaan vaaditaan. Uteliaisuudesta ja kokeilunhalusta on etua, kannustamme varsinkin uusien paikkatietotekniikoiden haltuun ottamiseen.

Yleiskaavayksikön vastuulla on varmistaa, että Espoon voimakas kasvu otetaan tulevina vuosikymmeninä hallitusti vastaan: asuntoja ja yritysalueita on tarpeeksi, luonto- ja virkistysalueet löytyvät läheltä, palvelut ovat hyvin saavutettavissa ja asukkaiden arki sujuu. Se ei ole ihan helppo juttu, mutta sitä ei tarvitse tehdä yksin. Toivottavasti tykkäät haasteista!

Kelpoisuusvaatimus:
Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Lisätietoja

http://www.espoo.fi/fi-FI/Asuminen_ja_ymparisto/Kaavoitus

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki
  • TyöpaikkaVakinainen
  • esp-4-142-19
  • 3863,50 €/kk (+ työvuosilisät)
  • 14.10.2019 - 18.10.2019 15:45
  • Tekninen alaEspooUusimaa

Suunnittelupäällikkö Kristiina Rinkinen 040 554 7297 Suunnittelupäällikkö Johanna Palomäki 040 849 0890

Tekninen ja ympäristötoimi luo päivittäisellä työllään asumiselle ja yrittämiselle toimivat ja viihtyisät edellytykset.

Kaupunkisuunnittelukeskuksen tehtävänä on suunnitella maankäyttöä Espoossa. Keskus laatii yleis- ja asemakaavat, joilla ohjataan kaupungin kehitystä. Lisäksi keskuksessa laaditaan kaavoitusta tukevat liikennesuunnitelmat. Kaupunkisuunnittelukeskuksessa on tällä hetkellä 135 työntekijää.

Espoo on yli 270 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö.

Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.