Yleiskaavasuunnittelija - Oulun kaupunki

Oulun kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalveluiden tavoitteena on ympäristöystävällinen, viihtyisä ja toimiva Oulu. Työyhteisömme on innovatiivinen, yhteistyöhakuinen, kansallisesti ja kansainvälisesti verkostoitunut. Maankäytön suunnittelustamme vastaa 40 työntekijän kaavoitusyksikkö, jossa vireillä on useita yleis- ja asemakaavahankkeita.

Haemme nyt kaavoituksen yleiskaavatiimiin määräaikaista YLEISKAAVASUUNNITTELIJAA ajalle 21.9.2020 - 20.4.2021.

Tule kehittämään Oulun kaupunkikuvaa, viihtyisyyttä ja toimivuutta. Kaavoituksen asiantuntijayksikkö tarjoaa mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä. Tarjoamme sinulle itsenäisen työn, osaavat ja mukavat työkaverit.

Tehtävän keskeisenä vastuualueena on strateginen maankäytön suunnittelu. Työtehtävät pitävät sisällään yleiskaavatasoista suunnittelua ja paikkatiedon hyödyntämistä koko Oulun kaupungin alueella. Työtehtäviin kuuluu maankäytön suunnittelun lisäksi asiantuntijaselvitysten laatiminen ja ohjaaminen.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytämme työ- tai opiskeluajan kokemusta maankäytön suunnittelusta.

Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/7826/2020. Hakemukset on toimitettava 14.8.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/paatoksenteko-ja-hallinto/yhdyskunta-ja-ymparistopalvelut

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa yleiskaavapäällikkö Paula Paajanen, p. 044 703 1233 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi. Aikavälillä 6.7. - 7.8. yhteydenotot vain sähköpostitse.

Oulun kaupunki, Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Kaavoitus
Osoite: Solistinkatu 2, 90140 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.