test
Yleiskaavasuunnittelija - Oulun kaupunki

Oulun kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalveluiden tavoitteena on ympäristöystävällinen, toimiva ja viihtyisä Oulu. Työyhteisömme on innovatiivinen, yhteistyöhakuinen, kansallisesti ja kansainvälisesti verkostoitunut.

Haemme nyt YLEISKAAVASUUNNITTELIJAA, jonka keskeisenä vastuualueena on strateginen maankäytön suunnittelu.

Hae mukaan asiantuntevaan kaavoitusyksikköön! Työtehtäviisi kuuluu kaupunkisuunnittelua ja paikkatiedon hyödyntämistä koko Oulun kaupungin alueella, sekä asiantuntijaselvitysten laatimista ja ohjaamista.

Edellytämme soveltuvaa, tehtävässä onnistumista tukevaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä työ- tai opiskeluajan kokemusta maankäytön suunnittelusta.

Saat osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Meillä on mahdollista tehdä myös etätyötä niin sovittaessa. Käytössämme ovat modernit työvälineet ja työskentelytavat.

Yleiskaavasuunnittelijana teet merkittävää työtä toimivan kaupunkiympäristön ja kaikille oululaisille yhteisten alueiden parissa. Tiimisi työn tulokset näkyvät kaupunkilaistemme arjessa. Tervetuloa rakentamaan kanssamme entistä parempaa Oulua.

Noudatamme Oulun kaupungilla vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko? Kysy lisää Paulalta, ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian!

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/14335/2021. Hakemukset on toimitettava 21.1.2022 klo 15.00 mennessä. Huomioimme haussa myös aikaisemmin sisäisessä haussa tehtävää hakeneiden hakemukset.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa yleiskaavapäällikkö Paula Paajanen, p. 044 703 1233 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Kaavoitus

Oulu. Vesistöjen hellässä halauksessa syntynyt, jalat tukevasti pohjoisessa mullassa seisova juureva, luonnon ehdoilla kehittyvä kaupunki. Pohjoisuutemme on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä – menestyksen edellytyksiä. Supervoimamme ovat erilaiset ihmiset ja kaupunginosat sekä Oulun seudun rikas luonto. Meillä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi.

Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka – asteen verran parempi, tietenkin.


Osoite: Solistinkatu 2, 90140 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat