test

Yleislääkäri mielenterveys- ja päihdepalveluihin

Hakuaika päättyy  8.12.2023 15:45

Kiinnostaisiko sinua työt mielenterveys- ja päihdepalveluissa?

Länsi-uudenmaan hyvinvointialueen mielenterveys- ja päihdepalveluissa hoidetaan osana perusterveydenhuoltoa mielenterveys- ja päihdehäiriöistä kärsiviä potilaita. Vastaanotoilla mm. arvioidaan ja hoidetaan erilaisia mielenterveysongelmia, tehdään lääkevieroituksia ja alkoholin avovieroituksia sekä päihdelääketieteellisiä ajoterveysarvioita. Alueella on omana toimintana myös opioidikorvaushoitoa sekä osastovieroitushoitoa. Lääkärit voivat osallistua myös terveysneuvontapisteiden toimintaan ja esimerkiksi c-hepatiitin hoitoon aktiivisesti päihteitä käyttävillä potilailla. Työ on monipuolista, mielenkiintoista ja merkityksellistä.

Etsimme mielenterveys - ja päihdepuolenpalveluista kiinnostuneita yleis-, päihde- tai erikoislääkäreitä Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen eri toimipisteisiin.

Espoon yksiköissä on selviämishoitoasema, vieroitushoito-osasto sekä aikuisten- ja nuorten ajanvarausvastaanottoa.
Lohjalla, Raaseporissa ja Kirkkonummella tuotetaan aikuisten ajanvarausvastaanottoa ja opioidikorvaushoitoa.
Karkkila - Vihti alueilla aikuisten ajanvarausvastaanoton toimipiste.

Pääset itse vaikuttamaan työnkuvaan omien kiinnostuksen kohteidesi mukaisesti. Voit työllistyä esimerkiksi vieroitushoito-osaston lääkäriksi, osa- tai kokoaikaiseksi lääkäriksi nuorten mielenterveyspalveluihin tai hyvinvointialueen eri toimipisteissä toimivaksi päihdelääkäriksi. Työtä on mahdollista tehdä soveltuvin osin sekä osa-aikaisesti että etätyönä ja omaan kalenteriin vaikuttaen. Mahdollisuus sekä lyhyisiin että pitkiin työjaksoihin. Työtä tehdään yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa.

Työnkuvasta riippuen voit olla joko päihdelääketieteen alalla kokenut lääkäri tai kiinnostunut oppimaan alasta lisää vaikka et omaisi aiempaa työkokemusta. Arvostamme potilaslähtöistä suhtautumista työntekoon ja sujuvia tiimityötaitoja. Työhön perehdytetään kattavasti ja saatavilla on sekä päihdelääkärin että psykiatrin konsultaatiomahdollisuus omista palveluista. Työjaksosta on mahdollisuus kerryttää palveluita päihdelääketieteen erityispätevyyttä varten.

Potilastietojärjestelminä alueella käytössä Lifecare ja Pegasos.
Kelpoisuusvaatimus: laillistettu lääkäri

Työjakso sopimuksen mukaan.

Ylilääkäri Hanna Ryynänen, hanna.ryynanen@luvn.fi
HR, Urapalvelut Anette Sundberg, p. 040 8304765, anette.sundberg@luvn.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut, pelastustoimen palvelut sekä opiskeluhuollon psykologi- ja kuraattoripalvelut 1.1.2023 alkaen Espoon, Hangon, Inkoon, Karkkilan, Kauniaisten, Kirkkonummen, Lohjan, Raaseporin, Siuntion ja Vihdin asukkaille.

Tutustu työnantajaan