Skip to main content
test
YLEISLÄÄKETIETEEN ERIKOISLÄÄKÄRI, Keusote - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Monipuolinen osaaminen käyttöön

Jos olet Yleislääketieteen Erikoislääkäri tarjoamme sinulle suuren organisaation ja ison lääkäripoolin yhteisön, johon eri ammattilaiset voivat sulautua!

Meillä on tekemisen meininki ja loistava, innovatiivinen porukka, jossa kannustamme ja tuemme toisiamme! Meille on hyvät kulkuyhteydet julkisilla ja kuljemme sujuvasti ruuhkaa vastaan omalla autolla. Bonuksena ilmaiset parkkipaikat.

 • Voit työskennellä terveysasemalla konsulttina ja vastaanottoa pitävänä lääkärinä
 • Työnkuvaasi voimme sisällyttää senioritukena toimimista ja työn kehittämistä.
 • Haluatko pitää koulutuksia tai osallistua hoitopolkujen kehittämiseen
 • Haluatko toimia YEK-lääkäreiden ohjaajana tai erikoislääkärikouluttajana
 • Oletko kiinnostunut diabetesvastaanoton pitämisestä
 • Perhekeskuksissa voit työskennellä osana moniammatillista tiimiä lasten, nuorten ja perheiden parissa. Kouluterveydenhuolto, opiskeluterveydenhuolto tai nuorisoasema ottavat sinut avosylin vastaan
Haemme lääkäreitä eri mittaisiin määräaikaisiin virkasuhteisiin. Virkamahdollisuuksia on myös aika ajoin avoinna ja näistä saa lisätietoa ylilääkäriltä.

Meillä pystymme muokkaamaan työtehtäväsi osaamisesi sekä kiinnostuksesi mukaan juuri sellaiseksi mikä sinulle sopii. Annamme sinulle rohkean, rennon ja innovatiivisen työkulttuurin, saat olla myös mukana kehittämässä työtapaa ja toimintaa.

Kelpoisuusehtona on lupa toimia laillistettuna lääkärinä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukaisesti sekä lupa toimia lääkärin tehtävissä Suomessa. Tehtävään vaaditaan sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä sopeutumista uudentyyppiseen toimintatapaan.

Mitä työ Keusotessa mahdollistaa Sinulle:

 • Mahdollista hallinnon osaamistasi voimme myös hyödyntää
 • Meillä on yleislääketieteen, geriatrian, fysiatrian ja palliatiiviseen hoidon koulutusoikeudet. Meillä on myös säännöllinen monipuolinen, viikoittainen koulutustarjonta.
 • Tutkimus ja kehitysyksikkömme on aktiivinen ja tuemme tutkimusta, sekä kuulumme akateemiseen terveyskeskukseen.
 • Palkkamme on kilpailukykyinen paikallisen sopimuksen mukainen ja huomioi lisäkoulutukset ja pätevyydet
 • Keusoten eri toimipisteisiin on hyvät julkiset kulkuyhteydet ja omalla autolla pääsee sujuvasti ruuhkaa vastaan.
Tule osaksi Keusoten lääkäripoolia! Hae sähköisen lomakkeen kautta tai ole suoraan yhteydessä meidän ylilääkäreihimme! Räätälöidään Sinulle sopivan työ! Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat