Yleislääketieteen erikoistuva lääkäri - Kanta-Hämeen keskussairaala

Haettavana on yleislääketieteeseen erikoistuvalle lääkärille suunnattu koulutusvirka Kanta-Hämeen keskussairaalassa Hämeenlinnassa. Virkaan voidaan valita yksi henkilö kerrallaan vähintään kolmen kuukauden ja enintään 12 kuukauden ajaksi. Virka sijoittuu hallinnollisesti perusterveydenhuollon yksikön alaisuuteen, mutta työskentely tapahtuu siinä kliinisen erikoisalan yksikössä, joka soveltuu virkaan valittavan koulutusohjelman tavoitteisiin. Ensisijaisesti virka on tarkoitettu sairaalapalvelujen suorittamiseen sisätautien, naistentautien, lastentautien ja kirurgian erikoisaloilla, mutta muutkin erikoisalat tulevat kyseeseen koulutettavan tarpeen mukaan.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja yhteistyökykyä. Erikoistumiseen vaadittavan muun reunakoulutuksen suorittaneisuus katsotaan eduksi.

Olemme innostuneita oppimaan uutta ja aina valmiita kehittämään toimintaamme ja teemme tiivistä yhteistyötä myös yliopistosairaalan kanssa. Pyrimme erottautumaan helposti saavutettavana, ihmisen kokoisena, turvallisena ja laadukkaana perhesairaalana. Tällä haulla täytämme viran 15.2.2021 - 31.12.2021 väliselle ajalle. Tässä haussa voit ilmaista kiinnostuksesi myös vuoden 2022 yleislääketieteen erikoistumisen paikoista. Toivomme, että hakemuksessa kerrot milloin ja miltä erikoisalalta/erikoisaloilta koulutusjakson tarvitset.


Edellytämme laillistetun lääkärin pätevyyttä. Edellytämme hakijalta lisäksi hyväksyttyä ja voimassa olevaa opinto-oikeutta yleislääketieteen erikoislääkärin tutkintoon.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan mahdollisimman pian valintapäätöksen saatuaan määräajassa, mikäli erikoistumisjakso kestää yli 6 kuukautta. Lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä edellytämme rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittaman rikosrekisteriotteen toimittamista. Palkkaus määräytyy voimassaolevan Lääkärisopimuksen ja sairaanhoitopiirin lääkäreiden palkkaperusteista hyväksytyn ohjeen mukaisesti. Lisäansioita ja työkokemusta on mahdollista kartuttaa osallistumalla yle-päivystykseen. Muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytössä on koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä. Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, Sportti&KulttuuriPassi, työsuhdematkalippu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.

Lisätietoja

http://www.khshp.fi/rekry
http://www.ahvenistonsairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Ylilääkäri Tiina Merivuori p. 040 662 9033. Tiedustelut sähköpostilla etunimi.sukunimi@khshp.fi

Perusterveydenhuollon yksikkö
Osoite: Ahvenistontie 20, 13530 Hämeenlinna

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä. Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, Sportti&KulttuuriPassi ja työsuhdematkalippu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.