Yleislääketieteen erityiskoulutus (YEK) Satakunnassa

Hakuaika päättyy  30.9.2024 15:00

YEK -jaksoa suorittamaan Satakuntaan!

Satakunnan hyvinvointialueella on mahdollisuus suorittaa koko YEK-jakso haluamallasi tavalla. Meillä voit työskennellä niin pienemmän terveysaseman kuin suuremmankin sote-keskuksen vastaanotoilla.

Yleislääketieteen erityiskoulutuksessa pääset perehtymään perusterveydenhuollossa toimivan lääkärin tehtäviin, terveydenhuollon hallintoon ja sosiaaliturvajärjestelmään sekä yhteistyöhön terveydenhuollon ja sosiaalihuollon alalla toimivan henkilöstön kanssa.

Meillä on tarjota sinulle mahtavat työyhteisöt. Työ on moniammatillista tiimityötä, jossa et jää koskaan yksin. Ammatillinen osaamisesi kehittyy erityiskoulutus jakson aikana vankan seniorituen myötä.

Teemme yhteistyötä Turun yliopiston kanssa ja kouluttajalääkärimme ovat saaneet hyvää palautetta. Meille on tärkeää, että YEK -jakson suorittaneet saavat hyvät valmiudet kohdata perusterveydenhuollon asiakkaita.

YEK -jaksolle tulevalla tulee olla Suomessa laillisetettu lääketieteen lisensiaatin tutkinto. Jätä hakemus Kuntarekryn kautta niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme YEK-paikkoja sopivien henkilöiden löytyessä. Kun sovit työsi ilman välikäsiä, saat aina ajantasaisen tiedon palkoista ja työehdoistasi.

Sata-alue on savuton työpaikka. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista selvitystä hengitysteiden tuberkuloosista.


Lisätietoja

https://satakunnanhyvinvointialue.fi/rekry/laakarien-urapolut/

Yhteystiedot

Hallinnon asiantuntija Anna-Mari Mattila

anna-mari.mattila@sata.fi

puh. 044 450 3027

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: rekrytointi@sata.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme! Tutustu työnantajaan