Yleisten alueiden kunnossapitäjä - Alajärven kaupunki

Alajärven kaupungin teknisen toimen yleisten alueiden yksikkö huolehtii mm. istutusten, puistoalueiden, katuviheralueiden, leikkipaikkojen ja uimarantojen rakentamisesta ja kunnossapidosta sekä taajamametsien hoidosta. Yksikössä toimitaan sekä ryhmässä että itsenäisesti. Työ on fyysistä ja edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Teknisessä toimessa on haettavana

YLEISTEN ALUEIDEN KUNNOSSAPITÄJÄN määräaikainen työtehtävä kaudelle 2021. Työsuhteen aloitus ja kesto sovitaan erikseen.

Hakemamme henkilö on monitaitoinen, reipas ja kykenevä itsenäiseen sekä ryhmä-työskentelyyn, viihtyy ulkotyössä ja pitää vaihtelevista tilanteista. Edellytämme oma-aloitteista ja tavoitteellista otetta työhön. Edellytyksenä on kunnossapitotöissä käytettävien koneiden ja laitteiden käyttö- ja huoltotaito.

Työtehtäviin kuuluu mm. yleisten alueiden rakentamis-, kunnossapito- ja puhtaa-napitotyöt, nurmikon leikkaus ja hoitotyöt, siimaus ja raivaus, puiden kaadot sekä leikkivälineiden kokoaminen ja leikkialueiden rakentaminen.

Kelpoisuusvaatimuksena on aiempi työkokemus alalta. Tehtävässä edellytetään B-ajokorttia.

Viikkotyöaika on 38,25 h/vko. Palkkaus määräytyy KVTES:in mukaan. Työsuhteen alussa noudatetaan koeaikaa.

Hakemukset työtehtävään toimitetaan 7.3.2021 klo 23.00 mennessä Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi.


Alajärven kaupunki on savuton työpaikka.


Kausityöntekijät vastaavat viheralueiden kunnossapitotyön toteutuksesta omilla vastuualueillaan, toimivat ryhmänvetäjinä ja työnohjaajina sekä osallistuvat erityistä osaamista vaativiin työtehtäviin, kuten kasvinsuojeluun, vieraslajien torjuntaan sekä työ- ja leikkivälineiden huoltoon.

Lisätietoja

http://www.alajarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Pentti Yli-Olli, 044 2970 226, pentti.yli-olli@alajarvi.fi

Tekninen toimi
Osoite: Alvar Aallon tie 1, 62900 Alajärvi

Alajärven kaupunki on itäisen Etelä-Pohjanmaan vetovoimainen ja maakuntarajat ylittävä monipuolisen elinkeino-ja koulutustoiminnan ja palveluiden kaupunkikeskus. Alajärven vahvuus perustuu turvalliseen ja viihtyisään elinympäristöön, elinvoimaisiin kyliin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin kuntapalveluihin, ennakkoluulottomaan yrittäjyyteen, monipuolisiin kaupan ja vapaa-ajan palveluihin sekä avoimeen ja innostavaan ilmapiiriin.