test
Ylifyysikko - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Kuopion yliopistollisessa sairaalassa on haettavana ylifyysikon virka.

Ylifyysikko toimii Kuvantamiskeskuksessa ja vastaa alansa toiminnasta ja toimintalinjojen kehittämisestä. Ylifyysikko toimii Kuvantamiskeskuksessa radiologian, kliinisen fysiologian, isotooppilääketieteen sekä kliinisen neurofysiologian sairaalafyysikoiden esimiehenä. Ylifyysikko vastaa lisäksi alansa koulutuksesta ja koulutustoiminnan suunnittelusta. Hänen tehtäviinsä kuuluu vastata fyysikoiden rekrytoinneista sekä alansa erva-yhteistyöstä yhdessä osaamiskeskus-/palvelulinjajohtajan kanssa.

Hakijalle on eduksi laaja-alainen osaaminen ja työkokemus lääketieteellisessä fysiikassa ja esimiestyössä. Eduksi katsotaan aktiivinen osallistuminen lääketieteellisen fysiikan kehittämis-, opetus- sekä tutkimustyöhön. Ylifyysikolla on merkittävä rooli lääketieteellisen fysiikan tutkimustyön edellytysten turvaamisessa ja tutkimustyön johtamisessa. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja esimiestaitoja sekä kykyä työskennellä suuressa moniammatillisessa työympäristössä.

Tarjoamme sinulle vetovoimaisen, kliinisesti ja tieteellisesti aktiivisen työyhteisön moderneine tutkimus- ja hoitomenetelmineen. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti, tehtäväkohtainen palkka on 6260,87 €/kk.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Ylifyysikon virkaan kelpoisuusehtona on sairaalafyysikon pätevyys ja dosentin pätevyys soveltuvalla alalla. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, sitoutumista ja aloitteellisuutta.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava tarvittaessa työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Toimea täytettäessä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.

Potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa noin 4500 eri alojen ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi. Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa. Toimintaamme ohjaa asiakaslupaus - Inhimillisesti parasta hoitoa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/hoitopalvelut/kuvantamiskeskus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi, ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antavat osaamiskeskusjohtaja Hanna Mussalo, ylifyysikko Jan Seppälä sekä tutkimus- ja innovaatiojohtaja Juha Töyräs (sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@kuh.fi).

Lisätietoja

Kuopion yliopistollinen sairaala

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!


Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Sinulle suositellut työpaikat