Ylihammaslääkäri - Rovaniemen kaupunki

Ylihammaslääkäri - Rovaniemen kaupunki

Rovaniemen kaupungin perusturvan toimialan terveydenhuollon palvelualueen suun terveydenhuollossa

on haettavana

ylihammaslääkärin virka

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun erikoishammaslääkärin pätevyys. Kokemus esimies- ja kehittämistyöstä katsotaan eduksi. Virkaan valittavalta edellytetään hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Suun terveydenhuollon työyhteisössä toimivat osaavat hammaslääkärit ja hammashoitajat ja suuhygienistit. Moniammatillinen työyhteisö tukee potilastyössä. Työyhteisössämme on kirurgiaan, endodontiaan ja protetiikkaan perehtyneitä hammaslääkäreitä, joille voi tarvittaessa lähettää potilaita sekä konsultoida. Myös oikomishoito toteutetaan omana toimintana.

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Viime vuonna aloitimme toiminnanohjausjärjestelmään pohjautuvan Joustava klinikka -mallin, josta on saatu kiitosta niin potilailta kuin työntekijöiltä sekä päättäjiltä. Pääset kehittämään työn tekemisen tapoja ja osaamistasi. Sinulta odotamme muutosjohtamisen taitoja, innostunutta asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Haemme tiimiimme ylihammaslääkäriä, joka tuo vahvan asiantuntemuksensa ja osaamisensa yhteisiin voimavaroihimme kehittämään suun terveydenhuoltoa.

Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n mukaista rokotussuojaa. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Toimeen haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry Hakuaika päättyy 23.8.2019 klo 15.00.

Jos ei ole mahdollisuutta jättää sähköistä hakemusta Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun, tulee hakemus toimittaa postitse: Rovaniemen kaupunki, kaupunginkirjaamo, Koskikatu 27, 3. kerros, PL 8216, 96101 Rovaniemi tai toimittaa Rovaniemen kaupungin Olkkarin Osviitan asiakaspalvelupisteeseen: Rovaniemen kaupunki, kaupunginkirjaamo, Koskikatu 25, 2. kerros. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike. Hakuaika päättyy 23.8.2019 klo 15.00.

Myöhässä tulevia hakemuksia ei voida huomioida.

Lisätietoja

http://www.rovaniemi.fi/rekry

Hallintoylilääkäri Paula Reponen, 016 322 6605 ja vs. ylihammaslääkäri Eeva-Riitta Ylikärppä, 016 3224462. Tiedustelut ensisijaisesti sähköpostiosoite etunimi.sukunimi@rovaniemi.fi ja osoitettuna molemmille lisätietojen antajille.

Perusturvan toimiala, terveydenhuollon palvelualueella
Osoite: Hallituskatu 7, 96100 Rovaniemi

Rovaniemen kaupungin perusturvan toimialan toimintaa ovat avovastaanotto, aikuisten sosiaalinen kuntoutus ja tuki, aikuisten palveluohjaus ja kiireellinen sosiaalityö, erityisryhmien asumispalvelut, kotiin annettavat palvelut, kuntoutus, lastensuojelu, maahanmuuttajasosiaalityö, palveluohjaus ja ikäosaamiskeskus, perhesosiaalityö, perheneuvola, perheoikeudelliset palvelut, sairaalapalvelut, suun terveydenhuolto, terveysneuvonta, vammaissosiaalityö sekä ympärivuorokautinen hoiva ja palveluasuminen. Sosiaali- ja terveydenhuollossa työskentelee n. 1100 ammattilaista. Toimipisteitä on kymmeniä eri puolilla Rovaniemeä.
Sosiaali- ja terveyspalveluiden tehtävät ovat monipuolisia, mielenkiintoisia ja haasteellisia. Ammattitaitoinen henkilöstö on toimintamme perusta ja siksi panostamme henkilökunnan osaamiseen ja kehittämiseen. Tervetuloa joukkoomme.

Tutustu työnantajaan