Ylihammaslääkäri - Ylöjärven kaupunki

Ylöjärven kaupungissa on haettavana ylihammaslääkärin virka

Ylihammaslääkäri johtaa ja kehittää suun terveydenhuoltoa yhdessä osastonhoitajan ja apulaisosastonhoitajan kanssa. Suun terveydenhuollossa on ylihammaslääkärin lisäksi 13 hammaslääkärin tointa, joista yksi on oikomishoidon erikoishammaslääkäri. Henkilöstöä on runsaat 40. Käytössämme on suukirurgin palveluita. Potilastietojärjestelmä on WinHit, digitaalinen kuvantamisjärjestelmä Romexis.

Viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva erikoishammaslääkärin koulutus tai laillistettu hammaslääkäri, jolla on lisäksi riittävä hallinnon koulutus tai kokemusta hallinto- ja johtamistehtävissä.
Tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Ylihammaslääkärin työhön kuuluu myös kliinistä työtä.

Toivomme sinulta monipuolista hallinnollista ja kliinistä osaamista, aktiivista otetta suun terveydenhuollon kehittämiseen, hyvää organisointikykyä ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja Lääkärisopimuksen mukaan. Virkaa täytettäessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä Terveystalon työterveyslääkärin antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävään vaaditaan tartuntatautilain edellyttämä rokotesuoja.

Virka täytetään mahdollisimman nopeasti.

Lisätietoja

http://www.ylojarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Liisa Huittinen, p. 050 390 4605 ja johtava ylilääkäri Mauri Jokinen, p. 040 133 4808 (24.6 asti ja 2.-6.8), 28.6.-30.7. sijainen numerosta 050 589 5790.

Lisätietoja

Ylöjärven kaupunki, Perusturvaosasto

Ylöjärvi - rohkea edelläkävijä. Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Kehitysmyönteinen, muutoskykyinen ja yhdessä tekemisestä innostunut henkilöstömme koostuu ammattilaisista, jotka voivat ylpeästi sanoa olevansa Ylöjärven kaupungilla töissä.


Osoite: Mikkolantie 10, 33470 Ylöjärvi
Ylöjärven kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat