Skip to main content
test
Ylihammaslääkäri - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin keskussairaalan Suusairauksien poliklinikalla on haettavana 17.10.2022 klo 15.00 mennessä


YLIHAMMASLÄÄKÄRIN VIRKA


Lapin keskussairaala on laajan päivystyksen sairaala Rovaniemellä, Lapin pääkaupungissa. Rovaniemi on sopivan kokoinen kaupunki lähellä luontoa, etelästä on myös hyvät kulkuyhteydet. Laaja-alaiset harrastusmahdollisuudet aikuisille ja lapsille ovat lähellä, Lapin tunturit sopivan matkan päässä. Tulevan hyvinvointialueen väestöpohja on noin 200 000, Lappi toimialueena kattaa lähes kolmasosan Suomesta.

Suusairauksien poliklinikalla on ajanmukaiset tilat ja välineet muutenkin hyvin varustetussa sairaalassa. Klinikassa on kolme suu- ja leukakirurgin virkaa, vakituiset oikomishoidon, protetiikan ja paron konsultit, neljä hoitajaa ja suuhygienisti. Poliklinikan repertuaari kattaa laaja-alaisesti suusairauksien hoidon traumoista ortognaattiseen kirurgiaan. Yhteistyö sairaalan muiden erikoisalojen ja alueen perusterveydenhuollon kanssa on toimivaa.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia hammaslääkärin tehtävissä sekä suu- ja leukakirurgian erikoishammaslääkärin pätevyys sekä riittävä kokemus erikoishammaslääkärinä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) mukaan. Palkkaus sairaalan palkkahinnoittelun mukainen, lisänä sairaalahammaslääkärin toimenpidepalkkiot. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen viran vastaanottamista. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai http://www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat YHL Urpo Silvennoinen, 040 628 1596 ja tulosaluejohtaja Katja Hämeenoja, 040 586 8213. Sähköpostitse urpo.silvennoinen@lshp.fi ja katja.hameenoja@lshp.fi.


Rovaniemellä 16.9.2022

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

YHL Urpo Silvennoinen, 040 628 1596 ja tulosaluejohtaja Katja Hämeenoja, 040 586 8213. Sähköpostitse urpo.silvennoinen@lshp.fi ja katja.hameenoja@lshp.fi.

Lisätietoja

Operatiivisen hoidon tulosalue, Suusairauksien poliklinikka

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: 96400 Rovaniemi

Sinulle suositellut työpaikat