Skip to main content
test
YLIHAMMASLÄÄKÄRI, Keski-Uudenmaan hyvinvointialue - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Keusote on 200 000 asukkaan kuntayhtymä, joka on toiminut kuntayhtymä jo 3 vuoden ajan ja kuntayhtymä jatkaa Keski-Uudenmaan hyvinvointialueena 1.1.2023 alkaen.

Haemme nyt ylihammaslääkäriä Keusoten suunterveydenhuollon esihenkilötiimiimme.

Keusoten Terveyspalvelut ja sairaanhoidon palvelualue (Tepasa) vastaa kuntoutuspalvelujen, sairaalapalvelujen ja avoterveydenhuollon palveluista. Avopalvelujen tulosalue vastaa suun terveydenhuollon sekä avoterveydenhuollon vastaanottopalveluista.

Keusoten suun terveydenhuollossa vastaamme alueen asukkaiden suun terveydenhuollosta ja ennaltaehkäisevästä työstä. Keusoten alueen suun terveydenhuollon erikoissairaanhoitotasoisesta hoidosta ja virka-ajan ulkopuolisesta päivystyksestä vastaa HUS. Toimintamme keskiössä ovat alueemme asiakkaat.

Tiimissäsi kanssasi toimii 7 muuta esihenkilöä. Teemme tiivistä yhteistyötä vastaanottopalveluiden esihenkilöiden kanssa. Tehtävääsi kuuluu myös esihenkilönä toimiminen.

Haettava tehtävä tarjoaa Sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan suun terveydenhuollon palvelunmuotoiluun sekä kehittämään osaamistasi. Kehittyvät ja innovatiiviset työyhteisömme toimivat Lean'n periaattein itse- ja yhteisöohjautuvasti. Koko kuntayhtymän olemme tehneet vuosien ajan sujuvaa siirtymää hyvinvointialueelle, joten olemme valmistautuneita tuleviin muutoksiin. Meillä on tekemisen meininki ja loistava, innovatiivinen porukka, jossa kannustamme ja tuemme toisiamme!

Tehtävän suorittaminen edellyttää kokoaikaista työpanosta. Edellytämme kykyä toimia sujuvasti moniammatillisessa ympäristössä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme hallinnollisen työn osaamista ja kokemusta sekä kiinnostusta työyhteisön kehittämiseen. Toivomme hyviä vuorovaikutustaitoja, ennakkoluulotonta suhtautumista nykytekniikan hyödyntämiseen ja innostusta oman työn kehittämiseen tiimimme jäsenenä. Kelpoisuusehtona on erikoishammaslääkärin koulutus. Mikäli kelpoisuusehtoja täyttäviä hakijoita ei ole, määräaikaiseksi viransijaiseksi voidaan valita laillistettu hammaslääkäri ilman erikoishammaslääkärin koulutusta.

Työ Keusotessa tarjoaa hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Meillä on mahdollisuus hybridietätyömalliin. Tule meille siis tekemään tulevaisuuden suun terveydenhuoltoa.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituinen virkasuhde alkaen sopimuksen mukaan.
  • Palkkamme on paikallisen lääkärisopimuksen mukainen. Tehtäväkohtainen alkupalkka on vähintään 7274,67 €/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu Keusoteen sekä rekrytointiin ja näe tehtävään vaadittavat luvat työpaikkasivustomme kautta. Avaa tästä Keusote rekrysivusto
Lisätietoja antaa avopalvelujen päällikkö Päivi Mäkelä-Bengs, puh. 050 497 2478 , paivi.makela-bengs@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 8.12.2022 klo 14.00.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat