Ylihoitaja, terveysasemat - Sosiaali- ja terveystoimiala

Haemme ylihoitajia Helsinkiin Pohjoisen ja Lännen terveysasemille.
Tehtävässä aloitus, Pohjoisen terveysasemat 15.11.2021 ja Lännen terveysasemat 2.1.2022.

Haluatko olla osana tekemässä tulevaisuuden Sotea? Etsimme motivoituneita, osaavia ja kehityskykyisiä terveydenhuollon hoitotyön johtajia Helsinkiin terveysasemille.

Ylihoitajana toimit johtavan ylilääkärin työparina vastaten alueesi avoterveydenhuollon palveluista ja yksikkösi palvelutuotannosta, sen kyvykkyydestä tulevaisuuden haasteissa sekä yksikkösi nivoutumisesta muihin sote-toimijoihin erityisesti terveys- ja hyvinvointikeskusverkostoissa. Uusittu organisaatiomme takaa sinulle oivat työkalut kehittää toimintaa ja kehittyä itse. Lisäksi vastaat hoitotyön kehittämisestä, hoitajien osaamisesta ja terveys- ja hyvinvointikeskusprosessien johtamisesta hoitotyön osalta. Teet myös tiivistä yhteistyötä muiden alueiden ylihoitajien kanssa.

Tiimissäsi toimivat johtava ylilääkäri, ylilääkärit ja osastonhoitajat sekä iso joukko muita ammattilaisia. Suoria alaisiasi ovat osastonhoitajat.

Mielenkiintoisen tehtävän lisäksi henkilöstöetuina tarjoamme sinulle mm. hyvät mahdollisuudet täydentää osaamistasi, työsuhdematkalippuedun, sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.

Ensimmäinen haastattelu toteutetaan videohaastatteluna, johon tulee erillinen kutsu sähköpostilla. Osa videohaastatteluun osallistuneista saa kutsun toiseen haastatteluun, joka tilanteesta riippuen pidetään Kallion virastotalossa tai Teamsin välityksellä.

Kelpoisuusehdot:
Terveystieteen maisterin tutkinto tai vastaava aikaisempi tiedekorkeakoulututkinto. Lisäksi tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa sekä alansa työkokemusta.

Kielitaitovaatimuksena suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme kokonaisuuksien hahmottamista ja kykyä johtaa työtä myös yli työyhteisöjen ja toimipisteiden.

Luemme eduksi kehittämis- ja suunnittelukyvyn, projektiosaamisen, talousosaamisen, digi-ja Lean-osaamisen. Lisäksi arvostamme yhteisvastuullista työotetta, aloitekykyä, asioihin ketterää tarttumista ja niiden edistämistä reippaalla otteella sekä joustavuutta.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

ylihoitaja Nina Ahlblad-Mäkinen, 050 301 1487, nina.ahlblad-makinen@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Terveysasemat ja sisätautipoliklinikka

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: sopimuksen mukaan, 00530 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat