Skip to main content
test
Ylihoitaja: vastaanottopalvelut, Joensuu; määräaikainen (id8185) - Siun sote

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN - SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

"Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!"


HAEMME 5.12.2023 MENNESSÄ MÄÄRÄAIKAISEEN VIRKAAN

Ylihoitajaavastaanottopalveluihin 1.1.2024 - 30.4.2024 väliselle ajalle

Tehtävänkuvaus Siun sotessa haetaan terveys - ja sairaanhoitopalveluiden toimialueelle, perusterveydenhuollon vastaanottopalveluihin hoitotyön johtajaa. Ylihoitajan vastuualueeseen sisältyvät maakunnan 5 terveyskeskussairaalaa (Ilomantsi, Outokumpu, Nurmes, Lieksa ja Kitee), hoitotarvikeyksikkö ja yhteisasiakasohjausyksiköiden hoitohenkilöstö. Ylihoitajan tehtäviin kuuluvat hoitotyön johtamistehtävät, yhteistyö sidosryhmien kanssa sekä hoitotyön sisällön kehittäminen omalla vastuualueellaan.

Vastaanottopalveluiden toimintatavassa korostuu vahva Lean-osaaminen ja prosessiajattelu. Työyhteisömme ja työtapamme antavat erinomaiset mahdollisuudet valmentavan ja prosessilähtöisen johtamisotteen kehittämiseen omassa työssä, mitä tulevaisuuden sote tulee esihenkilötyöltä edellyttämään.

Tehtävä on tarkoitettu juuri sinulle, jos vahvuutesi ovat ihmisten ja toiminnan johtamisessa sekä kehittämisessä. Toivomme sinulta muutos- sekä verkostojohtamisen osaamista. Ylihoitajana sinulla on mahdollisuus edistää vastaanottopalveluiden kehittämistä, palveluiden saavutettavuutta, tuottavuutta ja samalla edistää moniammatillista yhteistyötä, työyhteisöjen hyvinvointia ja yhteiskehittämistä. Jos olet uudistushaluinen ja tuet innovaatioiden mahdollistamista, olet etsimämme henkilö.

Työpiste sijaitsee pääsääntöisesti Joensuussa. Työtehtävät edellyttävät liikkumista maakunnan alueella. Lähiesihenkilönä toimii terveysasematoiminnan palvelupäällikkö.

Työpaikan sijainti: Tikkamäentie 16, 80100 Joensuu

KelpoisuusehdotKelpoisuusehtona virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia terveydenhuollon ammattitehtävissä sekä ylempi korkeakoulututkinto. Edellytämme lisäksi kokemusta hallinnollisista tehtävistä. Eduksi katsotaan kokemus perusterveydenhuollon kehittämisen- tai johtamisen tehtävistä sekä kokemus moniammatillisesta yhteistyöstä.

Virka täytetään määräaikaisesti 1.1.2024 - 30.4.2024. Virassa on kahden (2) kuukauden koeaika.

Palkkaus ja edutTehtäväkohtainen palkka on: 4794,68 euroa / kk.

Maksamme henkilöstöllemme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksesi määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna (palvelussuhteen kestäessä yhdenjaksoisesti vähintään puoli vuotta)
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
  • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella
Lisätiedot Kysy rohkeasti lisätietoja: palvelupäällikkö Mikael Ripatti mikael.ripatti@siunsote.fi p. 013 330 9556.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 20.11.2023

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-8185
  • 20.11.2023 - 5.12.2023 23:59
  • Pohjois-KarjalaJoensuuKunta

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat